2777
2789
عنوان

حتی تو سریال شهرزاد ترکی هم حالم از شهرزاد و فرهاد به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 60 پست
الان کسی از شیرین طرفداری کرد؟توهینی دیدین تو حرف من؟چون طرفدار قباد نیستم طرفدار خیانتم؟دیگه کاملا ...

همین که میگین رفتار قباد با شیرین بد بود اما تحقیرای شیرین و خودشیفتگی و عقده ای بودنش رو نمیبینید میشه طرفداری از شیرین . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه شیرین قربانی بود 😂 یه لوس نازپرورده خودخواه دیکتاتور بود که با نقشه هاش زندگی شهرزاد و قبادو خ ...

خوبه قاضی نشدی تو.فکر کن شوهرت بره برات هوو بیاره برای تو یه شوهر الدنگ بیشعور باشه برای زن جدیدش عاشق جان فدا بچه دار هم نشی و از همه طرف تحت فشار باشی و پدر خودت برای دامادش زن دوم بگیره و همه ثروت پدرت برسه به افرادی که هم خون و وارث اصلی نیستند و تو هیچی بعد سر از دیوونه خونه در بیاری

زندگی شهرزاد زندگی کثیفی بود در واقع شهرزاد خونه خراب کن و قباد خائن بود و به شیرین ظلم شد 

تو زندگی واقعی خودت در همچین شرایطی چیکار می‌کنی؟ اگه خیلی دوست داری آرزو میکنم شوهرت بره یکی دیگه رو بگیره و عاشقش باشه شما هم زندگیشونو خراب نکن که عقده ای نباشی🤷🏻‍♀️

الان ترکیشو ساختن؟ من اونموقع که پخش میشدم بدم میومد دیگه مسخره شده بود یادم میرفت شهرزاد الان با کی ...

اره ساختن مثل ایرانیش فعلا جلو رفته

تو ورژن ایرانیش که شیرین ادای خودکشی دراورد و باعث شد بزرگ آقا قبادو مجبور کنه شهرزادو طلاق بده ولی بعدا هم خودش عاشق صابر شد کلا شیرین عقده ای و زورگو بود و میخواست برنده باشه عاشق قباد نبود 

اون عقده ای نبود،بزرگ آقا عقده ای بود که زندگی همه رو خراب کرد،قباد تقصیری نداشت،ب دستور بزرگ آقا شه ...

اره شاید اما قبادم اگه عاشق واقعی بود هیچ وقت راضب ب رنجش شهرزاد نبود قباد فقط بخاطر ارامشی ک کنار شهرزاد داشت هر کاری میکرد

عاشق واقعی هیچ جوره راضی ب رنجش معشوقه اس نیست قباد شهرزادو خون ب جیگر کرد تا ب دستش بیاره

عشق همینه ادم وقتی کسیو دوسداره بیشتر از همه اذیتش میکنه کاری ک من کردمو ولم کرد رفت 💔💔با کسی که ن بش محل میده ن مثل من دوسش داره

من همیشه بیادت میمونم ...

واقعا مردی که فقط بخاطر جاه طلبی بخوادتون براتون جذابه ؟قباد شهرزادو میخواس چون دوست داشت شهرزاد هم مثل یه وسیله یه شی ماله اون باشه. اما فرهاد شهرزادو برای خودش دوسش داشت بهش اعتماد بع نفس میداد بهش آزادی عمل میداد بهش بال و پر میداد فرهاد یه مرد روشنفکر و آزاد بود 

قباد یه عقده ای که بخاطر این که پشتیبانی بزرگ اقارو از دس نده حاضر شد شهرزادو طلاق بده حاضر شد بچه رو از شهرزاد بگیره توی بدترین روز زندگی شهرزاد که پدرش مرد کنارش نبود 

حتییییی تا دید شهرزاد نیس دیگه با اون اکرم ریخت رو هم یکی دیگه پس انداخت این عشق نیس این هریس بودنه 

خوبه قاضی نشدی تو.فکر کن شوهرت بره برات هوو بیاره برای تو یه شوهر الدنگ بیشعور باشه برای زن جدیدش عا ...

درست نیست بخاطر ی فیلم زندگی واقعی یکی دیگه رو نفرین کنید 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
راستی بعدم اگه قباد عاشق واقعی بود بچه اکرم از بابای منه حتما😂😑

بچه اکرم دقیق اصلا مشخص نشد از کیه از اون سرهنگه بود یا قباد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید