2777
2789
عنوان

حتی تو سریال شهرزاد ترکی هم حالم از شهرزاد و فرهاد به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 60 پست
خوبه قاضی نشدی تو.فکر کن شوهرت بره برات هوو بیاره برای تو یه شوهر الدنگ بیشعور باشه برای زن جدیدش عا ...

نه که شیرین خیلی عاشق قباد بود . شیرین آدم نرمال و باشعوری نبود و قباد هم به زور با شیرین ازدواج کرده بود و نمیتونست از شیرین راحت بشه پس حقش بود کسی که به زور چیزی روبخواد حقشه

من خودم از فرهاد خوشم میومد اینکه یه مرد انقدر عاشق شعر و ادبیات بود و روحیه لطیفی داش برام خیلی قشنگ‌ بود 

ولی خواهرم عاشق قباد بود و ما همیشه باهم بحث میکردیم حتی سریال خاتون من شیرزاد رو دوس داشتم اون رضا و هر هفته که سریال میومد کلی باهم بحث میکردیم سر این موضوع🤦🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه اکرم دقیق اصلا مشخص نشد از کیه از اون سرهنگه بود یا قباد

از قباد بود اصن بعد اینکه سرهنگ فهمید بچه از قباده نزدیک اکرم شد هزار جا هم اکرم هم خود سرهنگه تو فیلمه بیان کردن بچه از قباده

درست نیست بخاطر ی فیلم زندگی واقعی یکی دیگه رو نفرین کنید

به دعای گربه سیاه بارون نمیاد 

خدا خودش میدونه ذات من چجوره نه خائنم نه مثل شیرین بدذات و زورگو و عقده ایم 

درست نیست بخاطر ی فیلم زندگی واقعی یکی دیگه رو نفرین کنید

خودش داستان رو جدی گرفته و اگر ما هم بخوایم جدی نگاه کنیم همه این کاراکترها تو دنیای واقعی هم زیاد دیده میشن.درسته فقط یه سریاله ولی برداشت هر آدمی همونیه که تو دنیای واقعی هم اجرا می‌کنه و این خیلی ترسناکه که در موضوع خیانت قربانی نکوهی کنیم و تا وقتی خودمون تجربه نکنیم راحت نظر میدیم 

از قباد بود اصن بعد اینکه سرهنگ فهمید بچه از قباده نزدیک اکرم شد هزار جا هم اکرم هم خود سرهنگه تو فی ...

من خیلی وقت پیش دیدم اخرین بار ولی تا جایی که یادمه اولین بار سرهنگه فهمید اکرم بارداره قضیه مبهم بود حتی اکرمم پرسید چرا انقد برات مهمه گفت پدرشم براش پدری میکنمو فلان 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
راستی بعدم اگه قباد عاشق واقعی بود بچه اکرم از بابای منه حتما😂😑

نه که شهرزاد هنوز به قباد وفادار بود و قباد خائن با اکرم خوابید و بچه دار شد 😑

چقدر قباد بد و خائن بود 

خودش داستان رو جدی گرفته و اگر ما هم بخوایم جدی نگاه کنیم همه این کاراکترها تو دنیای واقعی هم زیاد د ...

من که میگم اگه حق با توعه ایشالا نفرینت بگیره و به من خیانت بشه و اگرم حق با منه ایشالا یکی مثل شهرزاد گیر خودت بیوفته خائن و دنبال بهونه و سریع بره با عشق اولش .

من از خودم مطمئنم نه دنبال بهونه هستم نه مثل شیرین زورگو هستم نه مثل فرهاد حال به هم زن و زندگی خراب کن .

نه که شیرین خیلی عاشق قباد بود . شیرین آدم نرمال و باشعوری نبود و قباد هم به زور با شیرین ازدواج کرد ...

تو سریال همه همدیگه رو به زور میخواستن😂 پس همه حقشون بود به فنا برن

فرهاد شهرزادو با اصرار میخواست

شهرزاد فرهادو 

فرهاد مصدقو😂

بزرگ آقا شهرزادو 

شیرین قبادو 

اکرم ثروت قبادو 

شهرزاد بچشو

حمیرا هوشنگو

بابک مریمو

هاشم خواهر بزرگ آقا رو

اگر اینطور بخوایم بگیم حق بابک بود مریم بهش خیانت کرد،حق حمیرا بود که هوشنگ خیانت کرد،حق شهرزاد بود که قباد با اکرم و فرهاد با یه دختر دیگه خیانت کرد و....در حالیکه همه این شخصیت ها اگر چه مشکلاتی داشتند ولی هدف تحقیر این کاراکتر ها نیست 

من که میگم اگه حق با توعه ایشالا نفرینت بگیره و به من خیانت بشه و اگرم حق با منه ایشالا یکی مثل شهرز ...

خواهرم آروم باش😂 خیلی جدی گرفتی 

من که اصلا از شهرزاد طرفداری نکردم اتفاقا گفتم که شهرزاد خراب شد رو زندگی یکی دیگه و به نظرم شیرین مظلوم واقع شد 

یه جوری حرص میخوری انگار واقعی بوده تمام شخصیتا تخیل نویسندست اینقدر تحلیل نیاز نداره ببین و بگذر هی ...

همه شون مشکلاتی داشتن و هیچ کدوم علیه السلام نبودن ولی حرصم در میاد جای حق و ناحقو عوض میکنن و یکی مثل شیرینو قربانی و مظلوم نشون میدن و همه چی رو میندازن گردن کسی که از همه قربانی تر بود 

همین شماها عشقتونو ازتون بگیرن و نذارن با عشقتون ازدواج کنید … اسمونو پاره میکنید.

آره ولی عمرا بعدش به یکی بله بدم و درو براش باز کنم و  ازش بچه دار بشم و باهاش بگوبخند کنم و با اینکه اونم دوستم داشته  و مجبوری طلاقم داده  بعدش برم پیش عشق اولم 

من خودم از فرهاد خوشم میومد اینکه یه مرد انقدر عاشق شعر و ادبیات بود و روحیه لطیفی داش برام خیلی قشن ...

بازم به شعور شما که با اینکه طرفدار فرهادین اما بدون توهین نظرتونو گذاشتید یه نفر طرفدار فرهاد بود اومد به هر کی طرفدار قباد بود گفت مریض و بعدهم مظلوم نمایی کرد که من کی توهین کردم . کاش همه شعور نظر گذاشتن تو تاپیکا رو داشتن

خواهرم آروم باش😂 خیلی جدی گرفتی من که اصلا از شهرزاد طرفداری نکردم اتفاقا گفتم که شهرزاد خراب شد رو ...

شهرزاد خراب نشد رو زندگی یکی دیگه شهرزاد فقط زندگی خودشوو قبادو و بچشو خراب کرد و پدربچشو به مرز جنون و تباهی رسوند و باعث شد بچش یتیم بشه . زندگی قباد و شیرین خراب بود و زوری بود و زوری ادامه داشت برای شیرین هم بعدا نشون داد که فرقی نداشت شوهرش صابر باشه یا قباد و عاشق قباد هم نبود که بگیم شهرزاد عاشق و معشوق رو از هم جدا کرد 

زندگی قباد و شهرزاد اولش زوری بود ولی خود شهرزاد بعدا اوکی شد ودرو باز کرد و بگو بخند میکرد و خودش اجازه نزدیک شدن قبادو داد و اگه شیرین عقده هاشو کنار میذاشت زندگیشون به خوبی پیش میرفت .