2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست من دوس پسرش دقیقااا همین شکلی ک تو میگی بود ی سال باهاش بود پسره خیلیی عالییی بود از همه نظر ولی فقط احساساتی بود بچگونه باهاش حرف میزد بهش اهمیت میداد زیاد دختره باهاش کات کرد رفت با ی پسر لات ازدواج کرد الان پسره ی بلایی سرش آورده اینقدررر بد دهنه اینقدررر بد بیراه میگه بهش کار دوستم هر روژ شده گریه عین چی پشیمونه ک با اولی ازدواج نکرد 

بنظرم توهم بیشتر دقت کن خیلی خوبه ک اینجوری دوست داره بهت اهمیت میده کاری نکن بعدا پشیمون بشی❤️‍🔥

دوسش نداری جانم وگرنه راضی نمیشدی قرص بخوره وقتی کوچکترین مشکلی نداره مگه قرص اعصاب و روان نقل و نبا ...

نه عزیزم خودشم اذیته‌

ناراحتیش در حدیه ک با گریه خودشو میزنه

نرمال نیست

خودشم قبول داره ک رفت روانپزشک🫠

سلام ! حالت چطوره ؟
خب بگو هفته یکبارب رگبارفحش کتک ببندتت تا اروم بگیری

یه کلیپ هست  باباهه به دخترش میگه دخترم برو بخواب دختره به باباش میگه دعوام کن بگو برو بخواب باباش سرش داد میزنه دختره گریه میکنه میگه مااماان

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
یه کلیپ هست باباهه به دخترش میگه دخترم برو بخواب دختره به باباش میگه دعوام کن بگو برو بخواب باباش س ...

اونو دیدم و ب شوهرمم نشون دادم عجب فیلمی هست این ۴۰۰ها

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
دوست من دوس پسرش دقیقااا همین شکلی ک تو میگی بود ی سال باهاش بود پسره خیلیی عالییی بود از همه نظر ول ...

دقیقا منم میترسم پشیمون شم 

حقیقتا دوسشم دارم سنگ ک نیستم 

ولی یکمم دلسرد شدم 

سلام ! حالت چطوره ؟