2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 84 پست
خب من اون رفتارا رو دیدم یکم دلسرد شدم؟ب نظرت ب مرور درست میشه؟اون عاشقمه خیلییییی ولی من دوسش دارمت ...

چون  تو رو واقعا دوس داره اخلاقشم عوض میکنه بخاطرت باور  کن  فقط بهش فرصت بده  خودتم خیلی عاقلانه تر فکر کن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون تو رو واقعا دوس داره اخلاقشم عوض میکنه بخاطرت باور کن فقط بهش فرصت بده خودتم خیلی عاقلانه تر ...

خب اخلاقش عوض شه نقش بازی کردن نی؟

میترسم بخاطر من جوری ک میخواد رفتار نکنه

بعد یه جایی خسته شه 

سلام ! حالت چطوره ؟
خب اخلاقش عوض شه نقش بازی کردن نی؟میترسم بخاطر من جوری ک میخواد رفتار نکنهبعد یه جایی خسته شه

چن ساله با هم  دوس هستین؟   بستگی داره به  ادمش بعضیا واقعا  عوض میشن  بعضیا هم واس ی مدتی داداش  من عاشق زنشه باورت میشه اخلاقاش کپیه زنش شده ینی کلا ی ادم دیگه شده 12 ساله ازدواج کردن 

چن ساله با هم دوس هستین؟ بستگی داره به ادمش بعضیا واقعا عوض میشن بعضیا هم واس ی مدتی داداش من ...

یساله نامزدیم

تایم دوستی نداشتیم

سریع خانواده ها رو در جریان گذاشتیم 

اخلاق منو بگیره خوبه🤣من منطقیم تا احساسی

سلام ! حالت چطوره ؟
یساله نامزدیمتایم دوستی نداشتیمسریع خانواده ها رو در جریان گذاشتیم اخلاق منو بگیره خوبه🤣من منطقیم ت ...

دیگه  بستگی داره به سیاستی که داری   در کل شخصیت تربیت زن شوهر  رو هم تاثیر داره منتها بعضیا از خانما زرنگن اخلاق شوهر رو شبیه خودشون میکنن وبالعکس 

یکم دلسرد شدم دودل میشمولی دوسشم دارم

سعی کن عاقلانه فکر کنی.اگر دوسش داری پس خوبه.گاهی خوشی زبر دل ادم میزنه واقعا دنبال بهونه نباش 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy