2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلم

1017 بازدید | 84 پست

بچه ها به معنای واقعی خوشی زده زیر دلم

نامزدم هیچ عیبو ایرادی نداره

جز اینکه خیلی احساساتیه 

یعنی بفهمه من ناراحتم ازش گریه میکنهههه بدجور

منم چون اینا رو دیدم دلسرد شدم 

حس مردونه سابقو بهم نمیده

هیچ مشکلی نداره 

ظاهرش خوبه

کاری و تلاشگره

اهل هیچی نیست

خیلیییییی محبت میکنه

گل و کادو و .... اهمیت میده کلی

رفیق باز نیست بیشتر دوست داره با من وقت بگذرونه خودش هی پیشنهاد بیرون رفتن میده 

خوب خرج میکنه خسیس نیس

خانواده ش خوبن

من نامزدمو باید تصمیم جدیمو برای عقد بگیرم

بهش گفتم مردونه تر باش

گفت شاید بخاطر احساساتمه!!! رف روانپزشک قرص گرف میخوره

ینی برای تغییر خودش بخاطر من هیچ عبایی نداره

ولی من باز ته ته ته دلم دودلم 🫠💔

چراااا؟؟؟؟

میترسم پشیمون شم از ازدواج

سلام ! حالت چطوره ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوسش نداری جانم وگرنه راضی نمیشدی قرص بخوره وقتی کوچکترین مشکلی نداره مگه قرص اعصاب و روان نقل و نباته 

پر عوارضه 

ول کن بنده خدا رو بدبخت نکن

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

ببخشید استارتر توروخدا میشه آخرین تاپیکمو گزارش بزنید😭😭😭😭عکس گذاشتم یادم رفته پاک کنم😭😭😭😭😭د ...

زدم عزیزم 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

بعد از ازدواج این حالتاش کم میشه. شوهر خواهرشوهرم این طور بود زنگ میزدن دو تایی با هم گریه میکردن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
ببخشید استارتر توروخدا میشه آخرین تاپیکمو گزارش بزنید😭😭😭😭عکس گذاشتم یادم رفته پاک کنم😭😭😭😭😭د ...

چرا عکس گذاشتی واای مگه ندیدی از صبح خودمونو کشتیم که دیگه عکس تو سایت نزارید عکس منو که یکسال پیش گزاشتم برداشتن گذاشتن اینستا با نام کاربریم ابروم رفته هیچکارم نمتونم بکنم عکس ۳۸۲ نی نی سایتی رو گزاشتن باز عکس میزارید 😭😭😭من از وقتی فهمیدم عکسمو گزاشتن دیوانه شدم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋