2777
2789
عنوان

اگه کسی مدام مرگ عزیزتونو به یادتون بیاره چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 61 پست
اگر با مشاور یا روانشناس صحبت کنین هم خوبخ چون مادرتون افسردگی میگیرن اینجوری اگر به شما نگن خیلی بد ...

دیگه از افسرده و همه اینا گذشته مشاورم اتفاقا امروز پیش مشاور بودم خب به هر حال اینجا کامل توضیح ندادم ولی هرچی مشاورم رفتم به علاوه امروز که رفتم همه میگن تو خودت دیگه ظرفیتت پره نمیکشی دوتا بچه و شوهر داری اول مسیول اونایی رفت امدتو کم کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهونه بیار تلفنو قطع کن بگو غذام رو گازه بچه گریه می‌کنه اگر کار ساز نبود بشین مفصل باش حرف بزن که ا ...

میدونیمشکل راهنماییای شما نیست درد من درد بی درمونه همه این کارایی که میگیو کردم ب علاوه هزار روش دیگه کار ساز نیست هرجور بتونه زهرشو میریزه

بخدا میخوام ولی نمیشه الان بچه هامو خوابوندم رفتم نشستم گریه بخدا حس سکته کردن داشتم الانم حالم اوکی ...

بمیرم پس دیگ ولش کن اینجوری دورازجونت ازدست میری بشین اتمام حجت کن باهاش جدی بخاد ادامه بده چاره ای نداری جز اینکه فاصله بگیری ازش

مامان منم همینه هی فوت اونارو یادم میاره و به تمسخر میگیره،من خونه نمیمونم و نقطه ضعف دستش نمی‌دم تا نتونه کاری کنه اگه حساس بشم بدتر می‌کنه روانیه

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
مادرم هی یادم میاره اونو چیکار کنم؟

ببرش روانپزشک 

بنظر عادی نمیاد این رفتار

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

شاید هنوز نتونسته با مرگ پدرتون کنار بیاد و با گفتنش یه جوری میخواد قلبشو‌آروم‌کنه شاید هنوز نتونسته از دوران سوگواری رد بشه بنظرم اگه میتونی ببرش پیش تراپیست چون قطعا اونم در عذابه 

براش خیلی سنگین بوده و توی اون زمان کسی درکش نکرده و نتونسته از لحاظ روحی برگرده به حالت عادی

بشین یروز منطقی باهاش صحبت کن 

بگو نگرانتم دلم نمیخواد حالت بد باشه تو خوشحال نباشی منم نیستم و... بیا باهم بریم مشاوره 

حتما ببرش مشاوره خیلی تاثیر داره 

ضمن اینکه حتما کلاسی چیزی ثبت نامش کنید نزارید تنها بمونه 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
بخدا میخوام ولی نمیشه الان بچه هامو خوابوندم رفتم نشستم گریه بخدا حس سکته کردن داشتم الانم حالم اوکی ...

منم حالم خوب نیس

خواهر نفهمم سر صبح زنگ زده مامان رو بردن اتاق عمل آخه سرطان روده داره

میدونستم عمل داره ولی آخه خواب بودم دستام میلرزه و تپش قلب دارم

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
نه بخدا من خونم جداس بچه دارم باورت نمیشه ولی زنگ میزنه تو یه مکالمه یه دقیقه ای میگه الان وقتیه که ...

خیلی سخته برا شما،بهتره از راه درستش وارد بشین.اون هنوز نتونسته کناز بیاد یا احساس گناه میکنه میخواد داعم خودشو تنبیه کنه ببرش پیش روانشناس حرفهاشو بزنه وتخلیه بشه.