2777
2789
عنوان

دایی شوهرم ماشین میخاد برن مسافرت😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3740 بازدید | 129 پست
خدایی نکرده اتفاقی بیفته جدای از ضرر مالیش چه دردسرهایی باید بکشی الان یکی کامنت گذاشتن که چه اتفاقی ...

ما هم قرض دادیم هم چند بار شاسی گرفتیم ببینیم کدوم مدل بهتره 

بنظرم اینا همش بهانه است 

من دیدم تو ماشین خانمی مواد پیدا کردن منتهی دست شوهرش بوده 

خانم نهایت ۱ روز رفته جواب داده دبگه چه خبره ۱ سال 

خودم هم به قانون آشنایی دارم 

عروسی با برادر شوهری کسی نمیتونی برید ؟ ما چندبار ماشینمون رو دادیم کردن ماشین عروس خودمون با بقیه ر ...

ندارم برادرشوهر چرا وقتی خودمون داریم بدیم دست بقیه برن مسافرت خودمون بمونیم با منت بقیه از پرو بودنشون تعجبم دست بردارم نیستن یبار گفتیم عروسی دعوتیم نه ولکن نیست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم قرض دادیم هم چند بار شاسی گرفتیم ببینیم کدوم مدل بهتره بنظرم اینا همش بهانه است من دیدم تو ماش ...

عزیزم شما شاید پولداری برات مهم نیست ماشین بدی دست بقیه منتها ما همینم با بدبختی خریدیم 😕 پاشیم ماشینو بدیم طرف بره مسافرت خودمون دو روز عروسیو منت کیو بکشیم بعدم ماشین نوعه ی خط بیوفته کلی میاد پایین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
واو لاماریییییبرا کمپانی لامبوریگینیه؟ 😍

نبابا چینیه واردات بهمن موتوره

ندارم برادرشوهر چرا وقتی خودمون داریم بدیم دست بقیه برن مسافرت خودمون بمونیم با منت بقیه از پرو بودن ...

تا وقتی طرز فکرتون اینه فکر نکنم آینده بچه هامون جالب باشه 

کسی بخواد شما رو ببره عروسی منت بگذاره فاقد شان و شخصیت 

خیلی محترمانه بگید نمیدم و تمام 

اون بیچاره ها هم حتما ساکی چیزی بستن 

تا وقتی طرز فکرتون اینه فکر نکنم آینده بچه هامون جالب باشه کسی بخواد شما رو ببره عروسی منت بگذاره فا ...

عزیزم چه فاقد شان باشه چه فاقد شعور عروسی که ما دعوتیم شهرستانه خودشم   ۲. ۳ روزه و مسیر ما ۴۰ دقه اس هروز ما یکیو پیدا کنیم بگیم بیا مارو ببر بیار ملت مگه بیکارن کسی که ماشین نداره میتونه با قطار یا اتوبوس بره مجبور نیست که ماشین قرض کنه

ما هم قرض دادیم هم چند بار شاسی گرفتیم ببینیم کدوم مدل بهتره بنظرم اینا همش بهانه است من دیدم تو ماش ...

هر کی یه طرز رفتار داره تو زندگی و باهاش راحته شما یه مدل من یه مدل 

من راحت نیستم وسایل کسی رو قرض بگیرم همش میگم براش زحمت کشیده اگه خدایی نکرده چیزی بشه چی  اگه راضی نباشه و مونده باشه تو تعارف چی 

آره میدونم همچین گفت آماری که هر کی ندونه فکر میکنه رولز رویسه

😑😂 دیگه قیمت صفرشون ۲ تومنه همین پرشیای خودمون ۸۰۰ ۹۰۰ تومن شده

هر کی یه طرز رفتار داره تو زندگی و باهاش راحته شما یه مدل من یه مدل من راحت نیستم وسایل کسی رو قرض ...

والا نمی‌دونم بقیه خودشون به ما سویچ میدم میگن برید باهاش بگردید 

تموم شاسی ها اریزو هیوندا بنز هرچی بگی سوار شدیم 

ما هم دادیم حتی کلید باغ 

از کسی به زور نگرفتیم 

حالا تو همین آماری 😏هم بخر رولز رویس پیشکشتبرای یه پراید خودتون رو نکشید

فعلا شما با یه لامارییییی خودتونو اینقدر دسته بالا گرفتید یه مدل بالاتر داشتین سقف سایت گسیخته میشد😂

ما چشم و دل سیر هم دیدیم گدا گدول هم دیدیم فرقشونو خوب میدونیم