2777
2789
عنوان

دایی شوهرم ماشین میخاد برن مسافرت😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 125 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروسی با برادر شوهری کسی نمیتونی برید ؟ ما چندبار ماشینمون رو دادیم کردن ماشین عروس خودمون با بقیه ر ...

شما دادید ماشین عروس کردن واجب بوده 

ولی مسافرت واجب نیست فردا چیزی شد افسر میاد میگه ماشین به نام کیه بیاد جواب بده 

ما تو اقوام همچین چیزی شد ، برادرشوهرِ خواهرم ماشین خواهرم اینا رو گرفت رفتن زدن به یه نفر ، شوهر خواهرم یک سال بدبختی کشید انقد رفت دادگاه پاسگاه از کار بیکار شد درحالیکه برادرش نشسته بود تو خونه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

هی کاش نه گفتن از بچگی یاد می‌گرفتیم ما ایرانی ها مشکلتون نه گفتن منم نمیتونم نه بگم شوهرمم به دوستش نتونست نه بگه قرار بود ماشینی یکسال پیش ثبت نام کرده بوده بگیر چند رو دیگه ولی دوستش با نامردی شوهرمو گول زد پولشو گرفت هنوز که هنوز پس نداده فقط بخاطره اینکه شوهرم نتونست بگه نه😐💔

پیام بده بگو گوشیش دستش نبود منم الان دیدم پیامتون روشرمنده خودمون لازم داریم میخایم بریم عروسی وگرن ...

نه نباید اینجوری بگه دوباره بعد چندوقت میان سراغش.باید بگه شوعرم حساسه ماشین دست کسی نمیده که اب پاکی و بریزه دستشون

نه نباید اینجوری بگه دوباره بعد چندوقت میان سراغش.باید بگه شوعرم حساسه ماشین دست کسی نمیده که اب پاک ...

اخه یسری ها انقد سلیطه قضیه رو برمیگردونن تو بشی مقصر😐بعدم میندازن گردن خانوم

شوهرش ب داییش بگه بهتره

خودت گواهی نامه بگیر ماشین بردار ازش استفاده کن و بگو لازممه دوما قایم نشید خیلی واضح بگید نمیشه متا ...

خودم دارم بچم کوچیکه یجا بند نمیشه بخواییم دوتایی بریم جایی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید