2777
2789
عنوان

دایی شوهرم ماشین میخاد برن مسافرت😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 129 پست
کار اونا که بی ادبیتره خیلی

حالا درسته توقعشون بالاس ولی بی ادبی نکردن یه درخواست کرده طرف اسی و همسرش باید نه گفتن و بلد باشن تلفن و جواب بدن بگن لازم داریم نمیتونیم ماشین بدیم تمام 

نه اونا طلبکارن نه اینا یه چیزی بدهکار 

نباید رودربایستی داشت سر این مسائل حرف من این بود

تواگه اخلاق و حرف زدن درست سرت میشد شوهرت بهت خیانت نمیکرد تازه خیانتم میخای با پول بخری😂

ببین من کاملا با اون کاربر مخالفم ولی واقعا کار کثیفیه وقتی با کسی لجمون گرفته تو سایت تاپیکای قبلیشو بزنیم تو سرش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا درسته توقعشون بالاس ولی بی ادبی نکردن یه درخواست کرده طرف اسی و همسرش باید نه گفتن و بلد باشن ت ...

والا اینجور درخواستا بی ادبیه...

ماهم یه چادر مسافرتی خریدیم شوهرم گفت به خواهرش خریدیم اصلا استفاده نکردیم خودمون دو روز بعدش به شوهرم زنگ زد بهمون بده میخواییم با برادرشوهرم بریم مسافرت..

ماهم تو رو دربایستی خدایاااا چه کنیم چی بگیم...

گفتیم فروختیم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
تاپیک این بنده خدارو کردید میدون جنگ خانما چه خبرتونه آخهخانومی هم که مدام کلاس گذاشتی عزیزدلم آدم غ ...

عزیزم چرا همه جبهه میگیرین؟ من کجا کلاس گذاشتم؟ گفتم ما لاماری قرض گرفتیم اون خانم اومد منو مسخره کرد گفت برند لامبورگینی؟؟ بعد اسی گفت نه بابا چینیه منم به اون خانم گفتم چرا مسخره میکنی ؟ گفت انگار رولز رویس داری و شروع کردن با یه کاربر دیگه هرچی خواستن گفتن تموم تاپیک های منو زیر و رو کردن انصافه؟؟ عقل و شعور هم خوب چیزیه که اونا ندارن 

منم گفتم عیب نداره اگه میتونی بهشون قرض بده گفت نه گفتم اوکی مال خودته من بحثی با اسی نداشتم 

این دوتا بی شعور هرچی لیاقت خودشون به من میگن شما اول همه رو بخون بعد نظرت رو بنویس 

عزیزم چرا همه جبهه میگیرین؟ من کجا کلاس گذاشتم؟ گفتم ما لاماری قرض گرفتیم اون خانم اومد منو مسخره کر ...

همه رو خوندم واقعا زشته دعوا تو تاپیک بقیه.دنیا دوروزه بخدا اون دنیا میتونید جوابگو باشید به همدیگه

همه رو خوندم واقعا زشته دعوا تو تاپیک بقیه.دنیا دوروزه بخدا اون دنیا میتونید جوابگو باشید به همدیگه

اول کی شروع کرده عزیز من اونو نگاه کن 

من اول رفتم سراغ تاپیک هاش ؟؟ الانم هنوز به من میگه شوهرت فلان و بهمان آه براش می‌کشم 

آهم دامنش رو میگیره امید خدا