2777
2789
عنوان

مادرشوهر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 140 پست
اصلن نمیتونم باور کنم همچین چیزیو فکر میکنم خواب دیدم چون برام عادی نیس😥

عادی نیست خیلی حق داری من بودم خیلی آروم با ادب دوستانه و مهربون میگفتم یه کم برام عجیب بود حشمو با شوهرم در میون میذاشتم

حالت بد نباشه در نهایت اون مادرشه ولی کارش واقعا زشت بوده، چطور زنیه؟ از نظر اخلاق منظورمه

از بیرون ک زن مومنیه ولی این رفتارو ک دیدم کلن نظرم عوض شد مثلا نماز میخونه خیر سرش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جای شوهرت بودم درو باز میکردم و فرار میکردم با تو رو صدا میکردم

🥴 فکر کنم خشکش زده بوده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اینقدر از این جور خانواده ها بدم میاد!

یکم رعایت کنید درسته محرمه ولی ادم یکم هم حیا داشته باشه خوبه 

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

از بیرون ک زن مومنیه ولی این رفتارو ک دیدم کلن نظرم عوض شد مثلا نماز میخونه خیر سرش

نماز دلیل این نیست ک کسی گناه نکنه گل

نماز وظیفه ما نسبت ب خداست

حالا یه عده میخونن اما چیزای دیگه رو رعایت نمیکنن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

میدونی بعضی از مادرای پسرا همش دنبال این هستن که بهر نحوی که شده پسره رو به خودشون نزدیک و وابسته کنن و وانمود کنن که خیلی بهش وابسته اند تا این رو ناخودآگاه پسرشونم تاثیر بذاره و همش دنبال مادرشون باشن 😏

به هر حال باهم‌محرمن و اگه رتبطه داش با مادرش که سراغ زن گرفتن نمیرفت بعدش شوهرت بهت توضیح نداد

شوهرم گف مهم منم ک اصلن چشمم بجز تو کس دیگت رو نمیبینه بعدشم حتما نتونسته ببدنه و اینا به من گفته ولی تو ببهش من بهش میگم حتما

خب اینا هز،بچگی براشون عادیه و بدون بارها جلوش لخت بوده واقعا یسری خیلی بی حیانحداقل نباید جلو تو که ...

بخدا اصلا از دیشب چشم نمیتونم روهم بزارم همش صحنه میاد جلو چشمم

مادر شوهر منم همیشه جلو شوهرم میگفت وای عادت شدم چقدم خونریزی دارم مثل آدمای عقده ای دقیقا ازمنم ازحمام میزد بیرون لخت میگفتم زشته گفت بچمه ازاونجام زده بیرون گفتم مگه ازاونجات زده بیرون باید جلوش لخت بشی مادر شوهر من خیلی دیگه رد داده من برام دیگه مهم نبود چون بقول اسی اینچیزا تو خانواده ما نبود برام یکم تعجب بود بعد عادی شد 

بخدا اصلا از دیشب چشم نمیتونم روهم بزارم همش صحنه میاد جلو چشمم

حق داری.شوهر من یبار اوایل ازدواج بودیم دیدم سوتین خواهرشو براش باز گرد از پشت میخاست کوزه بزنه خانوم

یعنی آنقدر دعوا کردیم که نگو واقعا حیا ندارن