2777
2789
عنوان

چرا دیگه کسی فوت کنه شام نمیدن پذیرایی نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 69 پست

امام صادق (ع) می‌فرماید:  غذا خوردن نزد مصیبت دیدگان و با خرج آنان از رفتار‌های جاهلیت است و سنت پیامبر (ص) فرستادن غذا برای مصیبت زدگان می‌باشد. (من لا یحضره الفقیه، ج ۱، 

خدا از همه دور کنه اما ما غذا میدیم هم هفتم هم روز خاکسپاری تا هفتم هم ک خودیا دورهمن ب نزدیکا غذا م ...

والا شهر دور باشی بیای اون وقت باید هوا بخوری 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرونیههرچندمن ندیدم شام ندنپدرمن که فوت شد تا خبر فوت رو شنیدن همه اوار شدن روی سرمونبچه هاشون ول بو ...

واقعا سخته مراسم ختم مثل عروسی و اینا نیست که امادگی داشته باشی

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

مگه میشه یه وعده ام ندن وقتی بقول خودت کلی وسیله بردید 

عجیبه

کاش نه ببرین نه توقع داشته باشین

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

من که امیدوارم این رسم اصلا نباشه

طرف تو بدترین لحظه های زندگیشه بعد باید حواسش باشه از مهمونا پذیرایی کنه حالا بعضیا دور از جانب شما استارتر ماشالا کنگر میندازن دیگه هم نمیرن

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

خب شما شام درست کنید براشون ببرید

ما رسم داریم کلی وسیله می‌بریم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

میدونی همون نهار و شام کلی هزینه میبره

به شخصه اعتقاد دارم غذای ترحیم حرام هم هست چون اون آدم داغ عزیز دیده باید یه پولی هم از جیبش بده، 

البته اطراف من مهمون اگه فاصله دور باشه نهار میمونه ولی شب نه مگه درجه1 همون خانواده ، هر چند خیلی ها هم اون نهار رو هم میرن خونه آشنایی کسی میخورن واسه اینکه غذای ترحيم نخورن 

خب کلی روغن و برنج و رب و ... براشون می‌بریم

خب با اون حالشون بشینن پای گاز اشپزی اخه! یکی از اقوام باید زحمت بکشه،ما خودمون پدرم تازگی فوت کرد چند وعده از بیرون خریدیم یه وعدم که تالار گرفتیم کلی زیر بار خرج رفتیم ولی یه نفر زحمت نمیکشید بکه من امشب شام درست میکنم با اینمه کلیم گوشت و مرغ خریدیم،واقعا این رسم زشتیه که میان لنگر میندازن خونه ی صاحب عزا

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
فامیل ما فوت ک شد پنجاه میلیون خرج شام و نهار زهر ماری مردم شد

اینا میرسه به امواتشون .خیراته 

زهرماری چیه؟؟

اگرم توانایی ندارند کلا ندن بهتره تا اینکه بعدش بیان بگن زهرماری 

جمع کنید خب

خب با اون حالشون بشینن پای گاز اشپزی اخه! یکی از اقوام باید زحمت بکشه،ما خودمون پدرم تازگی فوت کرد چ ...

باید اجازه بدن و بگن دیگه