2777
2789
عنوان

چرا دیگه کسی فوت کنه شام نمیدن پذیرایی نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 69 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا چه انتظارایی داریدا !

خب کلی روغن و برنج و رب و ... براشون می‌بریم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من که هیچ علاقه ای به این مدل پذیرایی ندارم و ترجیح میدم صرف امور انسان دوستانه بشه 

ولی پیش ما میگیرن مراسم 

3 روز 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

گرونیه

هرچندمن ندیدم شام ندن

پدرمن که فوت شد تا خبر فوت رو شنیدن همه اوار شدن روی سرمون

بچه هاشون ول بودن همه جارو خراب کردن بچمو اذیت میکردن

سه روز نهار وشام خوردن

والا ما که توقع نداشتیم بیان

همون بهتر نمیومدن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خدا از همه دور کنه اما ما غذا میدیم هم هفتم هم روز خاکسپاری تا هفتم هم ک خودیا دورهمن ب نزدیکا غذا میدن

پس چی کنن فتوسنتز؟

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
گرونیههرچندمن ندیدم شام ندنپدرمن که فوت شد تا خبر فوت رو شنیدن همه اوار شدن روی سرمونبچه هاشون ول بو ...

خب ما کلی وسیله می‌خریم می‌بریم براشون 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

خدایی زشت نیست عزیزت مرده دائم درحال فکر کردن و دوییدن برای سیر کردن شکم بقیه باشی؟

آدم اون لحظه حوصله خودشم نداره 

هزینه ها هم خیلی بالاست باید حق بدیم به بقیه 

اصلا کسی که عزیز از دست میده دیگران باید بهش رسیدگی کنند نه اون با وضعیت روحی داغون بساط بخور بخور بقیه رو فراهم کنه

وا

اون بیچارهها عزادارن خب شمادرست کن برای اوناهم ببر

توروخدااین رسمهاروبردارید تواین گرونی 

بیچاره مردم ک عروسی نمیگیرن میرن ماه عسل ولی عزارو بایدچندبرابرخرج کنن یه سنگ قبری شده ۳۵تا۴۰ میلیون حالا ببین غذابخوان بدن چند میشه