2777
2789
عنوان

دو تا بچه پشت سر هم

141 بازدید | 22 پست

خانومایی که سابقه ی داشتن دو تا بچه ی پشت سر هم داشتن   میخواستم بدونم سخته یا ن؟

اونم فقط و فقط زایمان طبیعی

من ۳۰ سالمه

سزارین اصلا نمیخوام فقط میخوام طبیعی زایمان کنم

با توجه به سنم که داره میره بالا میخوام دو تا بچه پشت سر هم حامله شم  بعدش دیگه لوله هامو ببندم

کیا پشت سر هم حامله شدن ؟

سخته؟

من از نزدیک شاهد این جدل بچه دار شدن بودم 

مادره نابود شده 

جندسال زندگی تعطیل 

تا بزرگ بشن گرفتاری 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از آشناهای ما دوتا بچه پشت سر هم داره هردو طبیعی مشکلی برای زایمان نداشت اما برای نگهداریشون خیلی اذیت میشه جالبه که همش به بقیم پیشنهاد میکنه در صورتی که خودش هنوز درگیره و...

اخه دیگه فاصله بندازم سنم میره بالا

عزیزم ۳۰ سال که سن زیاری نیست 

الان حامله شی ۳۱ یه دونه  داری 

بعد ۳ سال یعدش اقدام کنی ۳۴ سالگی هم دومی 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
یکی از آشناهای ما دوتا بچه پشت سر هم داره هردو طبیعی مشکلی برای زایمان نداشت اما برای نگهداریشون خیل ...

نامادریه خوده منم دو تا بچه پشت سرهم توو سن بالای ۴۵ حامله شد ولی بیچاره هر دو تا زایمانش که طبیعی بود افتضاح سخت زایید

سخته

اطرافم داشتم. من و برادرم 15 ماه فاصله سنی داریم. مادر که خیلی می‌ناله از اون دوران. 

بچه‌های خودم 4سال و 3‌ماه فاصله سنی دارن. بازم سخته. 

همسایه‌مون فاصله سنی بچه‌هاش 2‌ساله. با اینکه مادر و خواهرش کمکش بودن خیلی شاکی بود. 

اگه مشکلت سنه. من پسر بزرگمو 30 سالگی دنیا آوردم. دومیو 34 سالگی. جاریام سن بالاتر هم بچه‌دار شدن. نزدیک 40 سالگی بچه‌دار شدن. نگران سنت نباش. اجازه بده حداقل 3 سال فاصله سنی بچه‌هات باشه. 

عزیزم ۳۰ سال که سن زیاری نیست الان حامله شی ۳۱ یه دونه داری بعد ۳ سال یعدش اقدام کنی ۳۴ سالگی هم دو ...

آخه تنبلی شدید تخمدان دارم یعنی افتضاحه وضعیته تنبلیش

میگم تا اولی رو دنیا اوردم   تخمدانانم یکم وصعیتش خوبه بزارم دومی رو حامله شم

دو سال اول دهنت مسواک میشه ولی اگر خوب رفتار کنی باهاشون رابطه بعدش فوق‌العاده خوبه 

اختلاف سنی من و خواهرم یک سال و دو ماهه من پنج ماهه بودم مامانم حامله میشه مجدد میگه من هرگز دعوای شما دو تا رو توی کودکی ندیدم (نوجوانی خیلی می‌زدیم توی سر و کله هم ولی از نوجوانی به بعد به معنای واقعی کلمه عاشق همدیگه ایم) ولی خب مامانم خیلی اصولی برخورد می‌کرد منو روی دوشش می‌ذاشت به خواهرم شیر میداد با وجود نوزادی که داشت ولی من هم کنارش حضور پررنگ داشتم و نیاز های عاطفی رو به سرعت پاسخ می‌داد و متناسب با سنم برخورد می‌کرده یعنی منو دختر بزرگه نمی‌دید از من انتظار نداشت کودکی نکنم ولی خب خودش اینطوری تحت فشار بوده دیگه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

سخت خیلی سخت زایمان من سزبودم اونجا مشکلی نبود اگه اونجورکنی ازهیچی لذت نمیبری ازهیچی نه حاملگی از بچه ی اول نه دوم فقط جنگ اعصاب بی حوصلگی خودت .ازنظرمالی هم سخت چون فقط باید بخری مای بی بی لباس شیرخشک