2777
2789
عنوان

دو تا بچه پشت سر هم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 22 پست
یکی از آشناهای ما دوتا بچه پشت سر هم داره هردو طبیعی مشکلی برای زایمان نداشت اما برای نگهداریشون خیل ...

میخواد خودش تنها بدبختی نکشه. به منم می‌گفتن تا اولی کوچکیه دومیو بیار. قشنگ این جمله رو می‌گفتن

مگه ما نیاوردیم

دخترخاله‌م یکیشون بود. 2تا پسر داره که کمتر از 2سال فاصله سنی دارن. بهش گفتم راضی بودی. سختت نبود. گفت من که از بس حرص خوردم سر این دوتا ناراحتی قلبی گرفتم. گفتم پس چرا به من توصیه می‌کنی؟ دیگه هیچی نگفت. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناخاسته بوده حاملگی مامانت؟؟

بله تصمیم به بارداری نداشتن معمولا اینطور موقع ها میگن بچه خدا خواسته بوده 😍

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

سخته زایمان طبیعی؟چند بار موقع زایمان معاینه میکنن؟اولین شکمتو هفته چند درد گرفت؟

کلاس های بارداری و زایمان فیزیولوژیک رو شرکت کن مثل هلو زایمان می‌کنی کیف می‌کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

تاثیر داره؟

بسیار بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی زایمان من که معرکه بود اگر بارداری تاپیک ۱۴ مهر منو بخون تجربه زایمان طبیعیم رو نوشتم ولی کلاس شرکت کنی خیلی بهتره 

سخته زایمان طبیعی؟چند بار موقع زایمان معاینه میکنن؟اولین شکمتو هفته چند درد گرفت؟

زایمان اولم زیرنظر یه دکتر بیشرف بودم که به خاطر پول خودش منو بدون درد بستری کرد و با سوزن فشار زایمان کردم. به همین خاطر اذیت شدم چون از صبح بشتری شدم تقریبا نصف شب زایمان کردم و خیلی معاینه کردن. به خاطر همون معاینه‌ها بعدش یه عفونت شدید گرفتم. 

چندتا چیزو دقت کن. تک به تکشونو توی بارداری دومم رعایت کردم و کمتر از 2ساعت درد داشتم. خود ماماها کیف کردن از زایمان راحتم. فقط هم 3بار معاینه شدم.

توی بارداری هر روز خرما بخور. خرما زن رو خوش‌زا می‌کنه. 

هر روز یه ساعت پیاده‌روی کن. 

تا درد نگرفتی نرو بیمارستان. 

وقتی هم درد زایمان داری سجده کن. موقعی که درد نداری نیاز نیست سجده کنی. ولی موقع درد حتما برو به حالت سجده. پروسه زایمانت خیلی سریع‌تر پیش میره. میتونی الان توی نت هم سرچ کنی. توصیه‌های طب سنتی درمورد زایمان راحت. 

آها یه چیزی. توی بیمارستان بهت عطر میدن بو کنی. به‌هیچ‌وجه بو نکن. زایمانت طول می‌کشه. حالا هر عطری میخواد باشه.