2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه میخوام بیام بمونم خونه شما 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4429 بازدید | 164 پست
من تا خودم باشم صدساااال نمیزارم زن برادرم کاری کنه اونم خودش گفت وقتی دخترام کاری نکردن از عروسها ت ...

عزیزم من این هم پسرشه خب بعد شما اینجوری میگین 

نه زن برادرت نکنه تو می‌کنی ؟شوهرت هم مثل شما دوست نداره مادر زنش  زنش ازش مراقبت کنه 

البته دارم بهت میگم دختراش هم بی‌غیرت و بی وجدانن 

خب اون پیرزن عمل کرده فقط برای چند وقت هست بعد می‌ره 

اون چند وقت نمیتونه صبر کنه بعد چیز خاصی نمیکنه مثل همیشه 

برای خودشون غذا درست می‌کنه  دارو هاش که پسرش میده 

بنده خدا هم عمل کرده و همش خوابه اگه میخواد بره دستشویی پسرش یکبار خودش 

میان اعیادت مثل تمام مهمونی که میاد پذیری آیی می‌کنه یعنی میگم خودش نمی‌خواد چیزبزرگی انجام بده غذا که پیرزن خودش می‌تونه هم بخوره فلج هم ک نیست الحمدلله   یعنی برای اینکه میاد خونشون بخوابه غذا بخوره همین براش سخته واقعا غذا داره هر روز انجام میده فقط برای ۲نفر اضافه سختشه

گفته میام پس میاد زودترم گفته که به قولی شمارو تو عمل انجام شده قراربده

ایشونم مادرهمسرتونه شاید خوبی شما به چشمش نیاد ولی به چشم همسرتون میاد این مهمه عزیزم👌

اما خودتو خسته نکن هیچی به اندازه سلامت خودت مهم نیست اینکار شماهم خیلی باارزشه هم صواب داره هم توی اقوام وجهه خوبی داره

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلومه که وظیفه نداره ، شوهر هیچ وظیفه ای در قبال خانواده خانومش نداره اگرم کاری انجام بده لطف می‌کن ...

بله لطفه حتی عروس مرسی که منظورمو متوجه شدین 

میگم یعنی خوبی کنید که بعد براتون اون موقعه که شما هم پیر شدین و مریض شدین کسی هست چون دیدم که میگم 

من دیدم که عروسی مادرشوهرشو انداخت بیرون الان خودش که پیر شده عروسش انداخت بیرون یه جاهایی هست که آدم باید خوب باشه واقعا 

اگه مادر خودتم بود اینطوری میکردی؟

شک نکن همسرش بدتر از این بود

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

کاربر آقایی که ،راستش اصلا معلوم نیست چی میگی ،اینطرفی هستی یا اون طرفی ،ریپلای نکن ،نمیدونستم آقایی

بعد خوب هم متوجه شدی ولی نمی‌خوای قبول کنی حرف حق کسی قبول نمیکنه