2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه میخوام بیام بمونم خونه شما 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4946 بازدید | 166 پست
هموروییدمگه عیادت داره،چجورروش میشه بیان عیادت ک و ن ش.این عملو بایدیواشکی انجام بدی

مادرشوهر من و فامیلاشون اینجوری آن میگه ک.ونمو عمل کردم همه هم میریزن

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب بی معرفتی دیگه میخواد فقط چند روز بمونه بعد میخواد بره جای مادرته مادرت بود همین حرفو میزدی شوهر ...

زود قضاوت نکن من خودم کلی کار دارم با همسرم باهم کار میکنیم چقدر مگه توان دارم هم پرستاری کنم هم مهمون داری هم کار .....بی معرفت بودم تو این یکماهی که مادرشوهرم رفته هر روز غذا درست نمی‌کردم این همه راه رو ببرم خونه پدر شوهرم 

لا إله إلّا اللّه
والا درسته سخته . ولی حالا کار ایشون به شما افتاده شما بهتره تحمل کنی چون آدم از آینده ی خودش خبر ن ...

بله عزیزم درسته انشالله بهتون رفتار درستی داشته باشم البته کاملا به خودشون بستگی داره من چجوری رفتار کنم اگه حرصم بدن میزنم به سیم آخر 😂

لا إله إلّا اللّه
مادر شوهر خییییییییییلی با مادر خودت فرق داره مگه مادر شوهر میتونه عروس رو به چشم دخترش نگاه کنه و ا ...

من اصلا نمیدونم چی بگم

حق با شماست

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

شک نکن همسرش بدتر از این بود

شاید

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

زود قضاوت نکن من خودم کلی کار دارم با همسرم باهم کار میکنیم چقدر مگه توان دارم هم پرستاری کنم هم مهم ...

این که حقت عزیزم ببخشید آخه تو نگفتی کار می‌کنی هم نگفتی یکماه براشون غذا می‌پزی و می‌بری فقط گفته بودی می‌خوام بیان و فلان 

انشالله جبران بشه خوبیت    

باید با طلا بنویسن حرفاتو

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من اصلا نمیدونم چی بگمحق با شماست

عزیزم ❤️ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹