2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه میخوام بیام بمونم خونه شما 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 166 پست
نمیدونم این زنا خودشون خانه به دوشن چی آن غرور ندارن یه ماه رفتم اصفهان برای درمانم خونه داداشم اصفه ...

شما هم ازاونور بوم افتادی 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
عزیزم من این هم پسرشه خب بعد شما اینجوری میگین نه زن برادرت نکنه تو می‌کنی ؟شوهرت هم مثل شما دوست ند ...

دارم میگم من اصلا نمیزارم زن برادرم بخواد کارکنه، اگر تگر داوطلب بود و دوست داشت، ما نمیدونیم چطور ادمهایی هستن مادرشوهرمن خییییلی بدجنسه، مثلا اومدن یه هفته خونمون من کلی بهشون احترام گذاشتم خودمم تازه عمل کرده بودم باید استراحت میکردم بخاطر اینا نکردم، بعد اینا به دروغ پشت سرنا به همه حرف زده بودن شوهرم هربار میبینتشون میگه خیلی ازتون دلخورم که بدمارو به دروغ گفتین، دوتامون ازشون زده شدیم خییییلی کم میریم خونشون 

وقتی هم خونتن همش گند میزنن به اعصابت 

شاید مادرشوهر اسی از مادرشوهر منم بدتر باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله لطفه حتی عروس مرسی که منظورمو متوجه شدین میگم یعنی خوبی کنید که بعد براتون اون موقعه که شما هم پ ...

آخه خوبی بعدا به وظیفه تبدیل میشه ،منم دیدم که میگم ,الان مثلا میان خونه من انگار من غریبه ام و خونه برای اوناست ،هر کی هر کاری دوست داره انجام میده ،من فقط نگا میکنم 

کاربر آقایی که ،راستش اصلا معلوم نیست چی میگی ،اینطرفی هستی یا اون طرفی ،ریپلای نکن ،نمیدونستم آقایی

بعدشم دخترم این اسم که زدم هم اسم آقای ایرانی نیست بلکه یک فرد بازیگر خارجیه پس نگو نمی‌دونستم اقایی

آها پس اگر اینجوریه ولش واقعا ببخشید

اره داغ دلمو تازه کردی خواهررررر 

بخاطر همینم حتی دختراش نخواستنش 

یه عروسش پنج دقیقه فاصله داره باهاش حتی یکبار نرفت کمکش کنه یا کاری کنه 

فقط پدرشوهرم کاراشو میکرد 

همون پسرش که نزدیکشه قبلا هرروز میرفت بهشون سرمیزد الان چندماهی یکبار هم نمیره 

آخه خوبی بعدا به وظیفه تبدیل میشه ،منم دیدم که میگم ,الان مثلا میان خونه من انگار من غریبه ام و خونه ...

چی کار میکنن مثلا 

ببین الان مامانم خوب خوبی می‌کنه اما نمیخنده تا فرد همیشه احساس معذب بودن می‌کنه 

اگه اینطوره بهت حق میدم  اما بزار حدشون رو بدونن 

نزار بیان خونتون هرکاری بکنن