ما شهرستانیم مادرشوهرم رفته تهران عمل همورویید داشت الآنم خونه خواهرش الان زنگ زده میگه برمیگردم بیام خونه تو استراحت کنم از الان استرس گرفتم خودش با شوهرش و پسر کوچیکش تا شب فقط باید غذا بپزم از ی طرفم هی میخوان بیان عیادت وای خدایا من اعصابم ضعیفه حوصله خودمم ندارم 😬
عزیزم من این هم پسرشه خب بعد شما اینجوری میگین نه زن برادرت نکنه تو میکنی ؟شوهرت هم مثل شما دوست ند ...
دارم میگم من اصلا نمیزارم زن برادرم بخواد کارکنه، اگر تگر داوطلب بود و دوست داشت، ما نمیدونیم چطور ادمهایی هستن مادرشوهرمن خییییلی بدجنسه، مثلا اومدن یه هفته خونمون من کلی بهشون احترام گذاشتم خودمم تازه عمل کرده بودم باید استراحت میکردم بخاطر اینا نکردم، بعد اینا به دروغ پشت سرنا به همه حرف زده بودن شوهرم هربار میبینتشون میگه خیلی ازتون دلخورم که بدمارو به دروغ گفتین، دوتامون ازشون زده شدیم خییییلی کم میریم خونشون
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله لطفه حتی عروس مرسی که منظورمو متوجه شدین میگم یعنی خوبی کنید که بعد براتون اون موقعه که شما هم پ ...
آخه خوبی بعدا به وظیفه تبدیل میشه ،منم دیدم که میگم ,الان مثلا میان خونه من انگار من غریبه ام و خونه برای اوناست ،هر کی هر کاری دوست داره انجام میده ،من فقط نگا میکنم