2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه میخوام بیام بمونم خونه شما 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4932 بازدید | 166 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که دیگه زنگ زده و گفته و شما هم چیزی نگفتید پس فکرتو خراب نکن که بیشتر اذیت بشی.وقتی چاره ای نداری مثبت بهش نگاه کن.گفتی پدر شوهرت و پسرت که نمیان بمونن.حالا چند بار غذا براشون بده دیگه هر سری و شام که لازم نیست.بینش خالی بزار ی چیزی میخورن و شاید هم کس دیگه براشون غذا داد.غریبه هم که نیست زنداییته.فامیلات میان عیادت.به چشم مهمونی و دورهی بهش نگاه کن و لذت ببر بجای ناراحتی.اینجوری کمتر اذیت میشی.دیگه برای همچین چیزی فوفقش یک هفته میاد.شایدم وسطش خودش خونشو خواست و رفت زودتر.ناراحت باشی یا خوشحال باید بگذرونی پس بهتره راحتتر بگذرونی.

اره درصورتی که کسیم قرار باشه نگه داره پسرشه که باهاش نسبت داره و بهش مدیونه نه عروسش

دقیقا ،به نظر من وظیفه پسر اینه که دکتر ببره و حتی وسیله ای هم لازم داشت بگیره ولی نه اینکه بیاد خونه اش بستری کنه چون پسر که نمیتونه برسه عروس بدبخت باید بهش برسه

زیاد محل نده مادرشوهرم عمل کردیه هفته رفت خونه یکی از پسراش بعد دو روز رفت خونه یکی از پسراش یه مشک ...

چقدر بی وجدان واقعا این پیرزن بچه ها رو تربیت کرد کلی زحمت کشید اینجوری باهاش تاکردند

خواهرای شوهرت که به مادرشون سر نزدن هم بی غیرت و بی وجدان هستند 

راست هم گفته حقشه غر بزنه کسی مراقبش نبوده وقتی مریض شد 

تو که میگی محل نده چرا این وقت شما چجوری هستین دیگه اگه زن برادرت با مامانت همین کارو میکرد تو ساکت می‌شدی 

چقدر بی وجدان واقعا این پیرزن بچه ها رو تربیت کرد کلی زحمت کشید اینجوری باهاش تاکردندخواهرای شوهرت ک ...

من تا خودم باشم صدساااال نمیزارم زن برادرم کاری کنه 

اونم خودش گفت وقتی دخترام کاری نکردن از عروسها توقعی ندارم 

بعدم استارتر سختشه دوست نداره بیان میتونه بره خونه خودش، شوهرش ازش مراقبت کنه 

دقیقا ،به نظر من وظیفه پسر اینه که دکتر ببره و حتی وسیله ای هم لازم داشت بگیره ولی نه اینکه بیاد خون ...

شوهرت هم وظیفه نداره وقتی مامانت مریض شد تو رو ببره عیادت خودت برو چون نسبتی باهاش نداره 

شوهرت هم وظیفه نداره وقتی مامانت مریض شد تو رو ببره عیادت خودت برو چون نسبتی باهاش نداره

معلومه که وظیفه نداره ، شوهر هیچ وظیفه ای در قبال خانواده خانومش نداره اگرم کاری انجام بده لطف می‌کنه وگرنه اصلا و ابدا وظیفه نیست و نباید انتظار داشت 

کاربر آقایی که ،راستش اصلا معلوم نیست چی میگی ،اینطرفی هستی یا اون طرفی ،ریپلای نکن ،نمیدونستم آقایی

من تا خودم باشم صدساااال نمیزارم زن برادرم کاری کنه اونم خودش گفت وقتی دخترام کاری نکردن از عروسها ت ...

اونجا خونه استارترم هست ،استراحتگاه و چهار دیواری شخصی و خصوصیشه،چرا باید از خونه اش بره به خاطر یکی دیگه