2777
2789
عنوان

کنکور

48 بازدید | 9 پست

سلام بچها من ۴۰۴ کنکور دارم رشتم ریاضیه ولی برنامه مشاوره هیچی ندارم هیچیم تا الان نخوندم 

هدف مشخصی دارم ولی اصلا انگیزه ندارم و بی برنامگیم هم تاثیر زیادی روی نخوندنم داره 

و راستش مشاور هم نمیتونم بگیرم 

بنظرتون از الان شروع کنم تا ۳ ۴ ماه دیگه یا نهایتش کنکور تیر میتونم رتبه خوب زیر ۲۰۰۰ بیارم ؟ 

شما پیشنهاد میکنید چه مباحثی رو حذف کنم و چه چیزهایی بهتره الان بخونم ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوره هایلایت کلاسینو خوبه من ازش راضیم مطالب مهم میگن 

من پول ندارم کلاساش شرکت کنم دانلود میکنم وقتی پول داشتم میدم به موسسه اش

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

دوره هایلایت کلاسینو خوبه من ازش راضیم مطالب مهم میگن من پول ندارم کلاساش شرکت کنم دانلود میکنم وقتی ...

خب از کجا باید کلاساشونو دانلود کنم ؟ فقط من شیمی فراهانی چنلشو دارم و دوره هاشو دارم ولی ویدئو هاشم خیلی طولانیه رو ۲ ایکسم بزاری بارم ویدئو دیدن زمان زیادیو میبره🤦🏻‍♀️

واقن .. مهترین قسمت شروعه میدونم واقن باید ازین بلاتکلیفی دربیام

شروع کن الان آخرین فرصته برای شروع‌. با توجه به اینکه رشته‌ات ریاضیه و داوطلب‌ها کم هستن راحت میتونی به زیر ۲هزار برسی اگر روزی میانگین ۱۰ساعت با کیفیت بخونی درضمن نهایی هم کمک‌کننده‌اس 

پزشک کوچولو🩺📚