2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2877 بازدید | 190 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نهههه بحث پول نیستتاتفاقا من معمولا هرچی بخوام می‌خرنولی کاش نمیخریدن بجاش رفتار بابام باهام مثل آدم ...

احسنت بهتون منم دردم با خانواده همین بود محبت به خدا از پول مهمتره

یه زن عمو داشتم وضعشون خوب نبود اما فرشته بود برا بچهاش الانم اون تنگ دستی به رو خودش نمیارن و با عشق از مادرشون میگن

متاسفانه ما برعکس

یه بار به یکی از فامیلامون گفتم کسایی که نمی تونن پدر و مادر خوبی باشه نباید بچه بیاره خودخواهیه.

گفت این قاعده ی طبیعته آدما بچه میارن که تو پیری تنها نباشن،،،،اول از بچه نگهداری می کنن بعد انتظار نگهداری دارن.

گفتم باشه تو درست میگی این خودخواهی نیست.

بعد همیشه دایی منو زیر سوال می برد که چرا بچه نمی خواد دایی من دوست نداره بچه دار بشه پول و همه چی داره انقدر که ۴ تا بچه رو هم زمان می تونه ساپورت کنه سال ها ست نظرش همینه نمی تونه پدر خوبی باشه.

بعد رفتم خونه ی همین فامیلمون که دائم اونو زیر سوال می بره دیدم یا خدا سر چهار تا مو که دخترش گذاشته بود بیرون کم مونده بود به کشت و کشتار برسن.

چندین بار دختره خواسته خودشو از دست پدرش بکشه.

انگار نه انگار پدر دو تا دختره انگار غریبه اس باهاشون.

بعدم با خودم گفتم از اون حرف و منطقش بیش تر این نمی شد انتظار داشت.

میگه با مردی ازدواج کنین که صرفاً نخواد پدر بشه بلکه بخواد پدری کردن رو به انحو احسنت عملی کنه وگرنه زاد و ولد رو حیوانات هم بلدن.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

وا چه حرفها سلامت روان ندارن ارزوی بچه هم بمونه به دلشون ؟پول ندارن ارزوی بچه رو هم‌به گور ببرن ؟سل ...

اره شما نمیدونی چه ضربه هایی میخوره اون بچه

میشه عقده ای

دل شکسته💔

مامان من ۴۰ سالش بود اما واقعا برای خواهرم کم نذاشتن از تک بچه هام بهتر بزرگش میکنیم بهترین لباس بهت ...

ولی من به سختی بزرگ شدم به بدبختی 

الآنم حسرت همه چیز تو دلمع

موفق ترین فرد مابین اجدادش..💅

من فقط دلم یکم مهربون بودن از بابام میخواددلم میخواد بفهمم ک دوسم دارهولی ازم متنفرع:)

بیخیال بابا 

حالا من لنگ پولم 

زندگی همینه بنظرم 

بپذیر برو مشکل بعد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من فقط دلم یکم مهربون بودن از بابام میخواددلم میخواد بفهمم ک دوسم دارهولی ازم متنفرع:)

چرا حرف نمیزنی بهشون بگو گاهی گفتن بعضی حرفا ادما نجات میده.  شاید اصلا رفتار خودشو درک ندارع

آدمو از اینکه تو پیری کسی نیست واست آب بیاره و یا تو بیمارستان همراهت باشه میترسونن

یه نمونه بارزش دیدم امروز بچه میزاد که اب بده دستش تو پیری بذار الان لینک تاپیکش میزارم بخون 

حالا بری تاپیکاش ببینی با شوهرش دعوا داره شدید با دوتا بچه رفته قهر حالا دلش سومی میخواد😑

میدونی دلیلش چیه؟؟چون قبل بچه سالمنبغد از بچه‌ دیوونه میشنتو چ میدونی بچه بزرگ کردن و بچه داری چ روا ...

ببین میدونم سخته

ولی بخدا لازم نیست بچه دار بشن اگه انقدر براشون سخته

تصمیمی ک خودشون گرفتن

مگه مثلا من از اون دنیا داد زدم بابا مامان منو بیارید و سختی بکشید؟؟؟؟

من هزار برابر اونا سخته میکشم

وقتی مریضم بابام میگه کاش بمیری 

وقتی هیچ نمره بدی ازم نمیبینه و رو هوا میگه خنگی هیچ گوهی نمیشی تو آینده

وقتی تو اتاق دارم درس میخونم پشت سرم پچ پچ میکنه ک معلوم نیست داره چکار میکنه تو اتاق

و منی ک از شدت خستگی د شب بیداری زیر چشمام گود و سیاهه:)

دلمم همینقدر سیاه و شکسته شده:)

عاشق گربه ها🥺❤️