2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 190 پست
😁😁😁😁منتظرم هستن جنگ کننمن که تا میبینم ریپلی کردن فرار میکنم

من یه بار نزدیک یک ساعت با یکیشون بحث کردم 

به نتیجه ای نرسید😅

فقط مغزم داغون شد

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میگی ممنونم از حرفای قشنگت❤️❤️امروز حالم خیلی بده:)

اگه مادرت دوست داری زن خوبیه . اونم گناه داره . مگه چقد ادم زنده هست که همش در تنش و عذاب باشه. جدا بشه ازین مرد . این حرف مردم و ترس تو سرش بشکن . یعنی دوتایی به یه ارمشی میرسید . حالتون اینقد خوب میشه. ادم گدایی بکنه . ولی ادم سمی تو زندگیش نباشع. یا برو‌دانشگاه . یا با مادرت جدا بشین ازین مرد . بخدا سخت نیست ..  ارامش بعدش اینقد خوووبه . به حرف مردم فک نکنید . 

دقیقاهرچند که همون یدونه بچه هم وقتی شرایط نباشه، اذیت میشههمون یکی هم وقتی اذیت بشه، حق الناسهکار ف ...

یه پزشک محل کار شوهرم. خانمش هم پزشک تمام اعضا خانوادش هم تخصص دارن  1 دختر داره راهنمایی میگه ضریب هوشیش 168.  کتش ادم هایی که توانایی مالی دارن و از لحاظ هوشی خیلی سطح بالایی دارن بچه بیارن 

نسل جدید منو میترسونه والا از بدترین جای ممکن جمعیت داره رشد میکنه. قشر ضعیف و تقریبا سواد و تحصیلات کم  با فرهنگ ضعیف

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ن مامانم همه زندگیمه:)خیلی دوسش دارمتک فرزندم

خب پس مادرت گناه داشت حق مادر شدن رو از خودش میگرفت.

سعی کن تمرکزت روی مادرت باشه تا پدرت.

ب حرفای بابات توجه نکن.باور کن اکثر پدرای ما دهه شصتیا هم همینطور بودن.

مامانم مهربون و بابام عصبی و بداخلاق

همیشه هم ب هممون میگفت هیچ گوهی نمیشین

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
نمیدونم درسام خوبه یا ن ولی خودم ک همه زندگیمو گذاشتم سر درسام...ریاضی فیزیک ضعیفه ولی خب خودمو میکش ...

همش از استرسه عزیزم .  اول که درسات بخون .  ریاضی فیزیک منم ضعیف بود میرفتم کلاس.  بعد اینکه  بقیه درسام خوندم بیشتر. دانشگاه دولتی اوردم. خوابگاه دانشگاه دولتی خیلی ارامش دارع. امیدوارم قبول بشی . ولی اگه بتونی مادرت راضی کنی جدا بشه. دوتایی زندگی کنید هم خوبه. 

همش از استرسه عزیزم . اول که درسات بخون . ریاضی فیزیک منم ضعیف بود میرفتم کلاس. بعد اینکه بقیه د ...

خوشبحالت ک قبول شدی من میدونم ک نمیشم...دامپزشکی میخام

استعداد ندارم

عاشق گربه ها🥺❤️

چطور این حرفو میزنی😭😭😭💔💔

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

کاش یکی اینو به مادرم  میگفت 🫠

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

به خصوص که تو سن بالا هم بعضی ها بچه میارن 😶الان مامانم من که چهارمین بچشم تو سن ۴۳ سالگی حامله شد

ای ول به مامانت قهرمانه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
نمیخواد جداشه

چرا نمیخواد . حالا رو مخش کار کن . اینا نه بلدن زندگی کنن. نه جدا میشن .. واقعا تعجبم ازشون . فقط مادرت باید ذهنش یاز  تر بشه . حالا که اونا میخان بسوزون بسازن مهم نیست. تو برو . از تع دلم دعا میکتم رشته خوبی دانشگاه خوب بیاری عزیزم . یکن بیخیال باش. مریضیات بخاطر استرسه. اگه پول داری از همین الان برو تراپی