2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 190 پست
ببین میدونم سختهولی بخدا لازم نیست بچه دار بشن اگه انقدر براشون سختهتصمیمی ک خودشون گرفتنمگه مثلا من ...

این پدر دیگه‌ فقط یک پدر بد نیس بلکه یک‌ ادم بده و قلب سیاهی داره

مادرتم مثل پدرته؟

خواهرو برادرم داری

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
۱۸

ببین عزیزم . دو حالت داره یا اینقد شرایط بینشون وخیم هست که هیچوقت درست نمیشه. و اگه یکم اگاه بودن جدا میشدن. یا اینکه یه افسردگی کمی دارن و باید درمان بشن و امیدی به بهتر شدن هست . در هر صورت میدونم ایران جایی نیست یه دختر مستقل بشه. ولی بازم اینهمه باتلاق و برکه ببین پر نیلوفر زیباس. تو میتونی رشد کنی ازین لجنزار . فقط باید قوی باشی و مطالعه وورزش و درسو ول نکنی .  فقط با درس میتونی ازون خونه بری . چون ممکنه توام مریض بشی .  من خودم یه دوره ای از خونمون فرار کردم. رفتم دانشگاه و نمیومدم اصلا ولی خطا کارم نشدم. درس خوندم . دوسال بعدشم نیومدم و درس خوندم.  وقتی درس بخونی محیط خوب باشی . و اگه پول باشه تراپی بری خودت پیدا میکنی . بعدش که برگشتم اوضاع اروم بود. خودمم حالم بهتر. یه مرد خوبم انتخاب کرد.مثلا اون موقع تسلیم نشدم با هرکسیم ازدواج کنم . و الان زندگی خوبی دارم . دیگه اونا بچه دار شدن و تو بزرگ شدی. تو هیچ مسولیتی در قبال همچین مادر پدری نداری. فقط ازون خونه تلاش کن بری جای بهتر و رو‌خودت کار کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانمه شوهرش مصرف کننده س ۴ می بارداره 😑نمی‌دونم بچه ها رو میاره عذاب بده یا چی خواهشاً نگید خدا رو ...

ربطی به این که خدا روزی میده یا نمیده نداره. بچه محبت پدر میخواد یه معتاد چه محبتی به بچش میکنه؟ باید مادرشون گرفت 4بار اعدام کرد😑😑

این پدر دیگه‌ فقط یک پدر بد نیس بلکه یک‌ ادم بده و قلب سیاهی دارهمادرتم مثل پدرته؟خواهرو برادرم داری

ن مامانم همه زندگیمه:)

خیلی دوسش دارم

تک فرزندم

عاشق گربه ها🥺❤️
ببین عزیزم . دو حالت داره یا اینقد شرایط بینشون وخیم هست که هیچوقت درست نمیشه. و اگه یکم اگاه بودن ج ...

درست میگی ممنونم از حرفای قشنگت❤️❤️

امروز حالم خیلی بده:)

عاشق گربه ها🥺❤️
حالا من اینو گفتم که بچه نیارید وقتی شرایط ندارید پول ندارید اینایکی برگشت بهم گفتواااااااااااا یعنی ...

اون واااااااااا اولش از همه چی مشترک تره 😄

تازه به من میگه حرفایی که از اینستا یاد گرفتینو نزنین 

والا من اصلا اینستا ندارم 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
حداقل کم بچه بیارن. بدبختی اینه ففیر ها ب یکی دوتا راصی نیستن بعد نخبه ها و ادم های ک بچهاشون میتونن ...

دقیقا

هرچند که همون یدونه بچه هم وقتی شرایط نباشه، اذیت میشه

همون یکی هم وقتی اذیت بشه، حق الناسه

کار فقرا شده فقط رفتن زیر پتو

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

ربطی به این که خدا روزی میده یا نمیده نداره. بچه محبت پدر میخواد یه معتاد چه محبتی به بچش میکنه؟ بای ...

آینده اون دختر ها قراره چی بشه ...

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

اون واااااااااا اولش از همه چی مشترک تره 😄تازه به من میگه حرفایی که از اینستا یاد گرفتینو نزنین وال ...

مغزشون نمیدونم چی توشه

بقول دوستان تاپاله داخلشه😅

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

خب پس این ادم دیگه به درد تو نمیخوره. درسات چطوره؟ امیدی هست بری دانشگاه و خوابگاه؟

نمیدونم درسام خوبه یا ن ولی خودم ک همه زندگیمو گذاشتم سر درسام...ریاضی فیزیک ضعیفه ولی خب خودمو میکشم ک نمرم خوب بشه 

از وقتی اومدم دبیرستان از شدت استرس سر امتحانا زخم معده گرفتم

ناراحتی قلبی خفیف گرفتم از پارسال قرص مصرف میکنم

جدیدا هم بخاطر بی حسی دست و پام مشکوکم ب ام اس ولی خب دکتر میگف احتمالش کمه آزمایش باید بدم:)

عاشق گربه ها🥺❤️
مغزشون نمیدونم چی توشهبقول دوستان تاپاله داخلشه😅

😁😁😁😁

منتظرم هستن جنگ کنن

من که تا میبینم ریپلی کردن فرار میکنم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند