2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2877 بازدید | 190 پست
حیف نیست دنیای به این قشنگی رو نبینه مثلا یکی از قشنگیاش تحقیر و توهین به خاطر کار یکی دیگه چقدر از ...

😑🤦کاش قدرت فرزند آوری نداشتن 

ی باز شوهره مست بود نمی‌دونم چی بود خونه رو ب آتیش کشوند

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

یه بار من گفتم تا وقتی که پول و سلامت روان و جسم و عشق بین هم ندارین بچه نیارین 

دو نفر که نشانه خالص سلامت روان بودن 😁 هی میگفتن اومدیم داشته باشیم بعد از بچه از دست بدیم. 

یعنی خودتونو برای اینکه حرف منطقی رو تو سر این جماعت تهی مغز بکنید خسته نکنید

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15305775/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%DA%AF%DB%8C ...

بچه بدنیا میاره که سر پیری آب بده دستش🙄🙄🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

حالا بچه های همینا اینا رو میذارن تو کوچه

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

چون براینباورند زندگی شون بهتر میشه 

زندگی که خرابه با بچه درست نمیشه خانوما

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من یه پسر دارم از همون نوزادی گوشت و استخونمو آب کرده از بس اذیت کاره هیچ جا جام نیست باهاش... از بس بقیه بهم عذاب وجدان دادن که تنهاست و گناه داره و فلانه و بهمان الان دومی رو باردارم سنم هم زیاد نیست سه چهار سال مونده به سی سال برسم ولی همش میگم عجب غلطی کردم و محاله ممکنه دیگه بچه دار بشم این دومی هم گول خوردم. واقعا به نظرم بالای دو تا بچه اونم الان تو این جامعه فقط و فقط سلب آسایش از خودته و اعصابت

اینقدر من تصاویر بچه هایی رو دیدم که بدسرپرست بودن با پدر یا مادر معتادطرف سیخ داغ میکرد میذاشت رو ب ...

ادم دلش کباب میشه 

نمیشه میشه ب همشون کمک کرد ن چیزی 

ما وضع مالیمون معمولی بود تو خونه مون هیچوقت دعوا نبود سلامت روان من الان اینه دیگه اون بچه ها 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

یه بار من گفتم تا وقتی که پول و سلامت روان و جسم و عشق بین هم ندارین بچه نیارین دو نفر که نشانه خالص ...

حالا من اینو گفتم که بچه نیارید وقتی شرایط ندارید پول ندارید اینا

یکی برگشت بهم گفت

واااااااااااا یعنی ادم فقیر بره تو بیابون سنگ بزنه تو سرش، خودشو بکشه🙄😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8

من یه پسر دارم از همون نوزادی گوشت و استخونمو آب کرده از بس اذیت کاره هیچ جا جام نیست باهاش... از بس ...

توروخدا نزار هیچوقت بگن کاش مامان بابام فلانی بودن:)

ی جوری باهاشون رفتار کن ک مثل من ی آدم عقده ای و محتاج محبت نباشن:)

عاشق گربه ها🥺❤️
ادم دلش کباب میشه نمیشه میشه ب همشون کمک کرد ن چیزی ما وضع مالیمون معمولی بود تو خونه مون هیچوقت دعو ...

به نظر من بچه بدسرپرست، از بچه بی سرپرست تنهاتره💔

حالا من اینو گفتم که بچه نیارید وقتی شرایط ندارید پول ندارید اینایکی برگشت بهم گفتواااااااااااا یعنی ...

حداقل کم بچه بیارن. بدبختی اینه ففیر ها ب یکی دوتا راصی نیستن 

بعد نخبه ها و ادم های ک بچهاشون میتونن اینده ایران بسازن یا بچه نمیارن یا یکی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

😑🤦کاش قدرت فرزند آوری نداشتن ی باز شوهره مست بود نمی‌دونم چی بود خونه رو ب آتیش کشوند

کاشکی 

همیشه میگم کاش یه تست بود اگه تو اون قبول میشدی خدا بهت بچه میداد 

یا مثل گواهی نامه باید مدرک داشتی تا بهت اجازه ی بچه دار شدن میدادن 

خدا رو شکر که الان به هر..... بیشتر میاره وام و ماشین و تشویقی میدن بیشتر زاد و ولد کنه