2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مهمونی دادمارو نگفت بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 92 پست
به شوهرم گفتم میگه من پدرو مادرمن نمیتونم ازشون بکنم نمیتونم بهشون بی حرمتی کنم ولی دیگه دعوت کردن ن ...

تو کار خودتو بکن به شوهرت کار نداشته باش.اصلا مثل قبل دعوت نکن و محبت نکن.

به شوهرم گفتم میگه من پدرو مادرمن نمیتونم ازشون بکنم نمیتونم بهشون بی حرمتی کنم ولی دیگه دعوت کردن ن ...

به شوهرت بگو ارزش تو را هم کم‌کرده پیش خواهر برادران

اندازه یه شام واسه مادرت ارزش نداری دعوتت نکرده 

یا گفته واسه اینا زیادی یه غذای بیرون بدم تو خونه میپزم 

تحریکش کن با این حرفها بزار به خودش بیاد شوهرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرت بگو ارزش تو را هم کم‌کرده پیش خواهر برادراناندازه یه شام واسه مادرت ارزش نداری دعوتت نکرده ...

به خوودش نمیاد همه جوره امتحان کردم من هروقت گلایه کردم زندگی خودم جهنم شده خیچ وقت بامن همدردی نکرد هیچ وقت منو آدم حساب نکرد الان تو اتاق دارم گریه میکنم اون گرفته خابیده اصلن براش مهم نیست من بخدا دلگیر نشدم فقط براش دردو دل کردم انتظارم این بود بگه آره عزیزم حق باتوئه و باهام هم دردی کمه اما طبق این ۱۲سال طرف اونارو گرفت و بامن قهر کرده گاهی زبونم لال به سرم میزنه میگم یه دوست اجتماعی پیدا کنم براش دردو دل کنم که احتیاجی به شوهرم نباشه ولی از خدا میترسم

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم