2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و اقدام

39 بازدید | 7 پست

سلام خانما من تنبلی خفیف دارم بعد یه ماه این ماه تخمک خوب داشتم و امپول ازادسازی زدم و اقدام کردم اما میدونم خبری نیست شیش روز مونده به پری و ترشحات پریودی دارم که سفیده و خیلی خیلی کم کشداره خواستم بدونم پریود شدم بازم باید برم دکتر لتروزول برام بنویسه بازم سنو و امپول یعنی باید هر ماه برم تا موقعی که باردار بشم؟ یعنی اگه نرم بازم تخمک هام کوچیک میشن؟

عزیزم میشه بگی فولیکولت در چه وضعی بود که آمپول آزاد سازی زدی؟

من این ماه لتروزول خوردم و آمپول سینال اف زدم یه فولیکول غالب 22 میلی متری داشتم دکتر گفت اصلا فولیکول آزاد نکردی نذاشت آمپول آزاد سازی بزنم

منم تنبلی دارم

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این ماه یکی ۱۹ داشتم با یکی ۲۶

یعنی چون واسه من یه دونه فولیکول بود نذاشت آمپول بزنم؟

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

نه ربطی نداره البته فولیکول ۲۲هم خوبه خیلیا رو دیدم با سایز ۱۴ هم باردار شدن

همون!

منم تعجب کردم نمیدونم چرا نذاشت آمپول بزنم

تو اقدام کن شاید بگیر امپول مهم نیس زمان تخمک گذاری ترشحات شفاف کشدار داشتی؟

آره اقدام کردیم