2777
2789
عنوان

هزینه سزارینم میشه سی تومن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست

طبیعی جدا از درد این که واژن گشاد میشه بده یکم از این بابت خوشم نمیاد 

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من آوردم و راضی ام ..کسی ریپلای نکنه حوصله دعوا ندارم😄

بنظرت من هیچ ورزش نکردم از الان شروع کنم ب فعالیت دیر نیست؟ ۳۵ هفته ام

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه شرایط طبیعی داری برو اپیدورال شو از کمر بی حس میکنن ماما بگیر بهت ورزش بده بچه بیاد پایین طبیعی ...

آمادگیشو ندارم حس میکنم دیگ دیره😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید نمیخوام بترسونمت

ولی شده طلا بفروش ، فرش زیرپاتو بفروش ولی برو سز

وسلام✋️

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔

سلامتی و حالت مهم تره یا طلا؟

من سز شدم بیییییی نهایت راضی بودم اگ پولم نداشتم طلامو می‌فروختم طلا نشدم شده تلوزیونمو می‌فروختم سز میکردم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
سلامتی و حالت مهم تره یا طلا؟من سز شدم بیییییی نهایت راضی بودم اگ پولم نداشتم طلامو می‌فروختم طلا نش ...

زورم از این داره این همه بیمه ریختم ب دردم نخورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سه بار زایمان کردم برای فقط یدونه بچهوحشتناککککاگه میخوای درخواست بده تا برات بگم

ن مرسی شایو طبیعی اوردم بدتر میگرخم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت من هیچ ورزش نکردم از الان شروع کنم ب فعالیت دیر نیست؟ ۳۵ هفته ام

ورزش کگل انجام بده

انجام بده هیچوقت دیر نیست اگه مشکل نداری روزانه سه چهار بار پله های آپارتمان رو برو بالا پایین  و اگه مشکل نزدیکی نداری انجام بده منی میتونه دهانه رو نرم کنه زایمان راحت بشه موفق باشی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
زورم از این داره این همه بیمه ریختم ب دردم نخورد

بیمارستانای خصوصیم هستن ک‌با بیمه قرارداد دارن من خصوصی سز کردم ده تومنشو بیمه برگردوند

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚