2777
2789

لطفا سوال نکنید خیلی طولانی میشه راحت نمیشه خوند همینجوری بمونه بعدا هم مطالب جدید اضافه کنم 

کسی اگه سوال داشت درخواست دوستی بده پیوی حتما جواب میدم فقط ممکنه دیرتر

❤❤

یه خوبی هایی داره ولی یه دردسرهایی هم داره که ما بعدا متوجه شدیم راجبش مطالعه کنید فردا نگید فلان کاربر باعث شد  

من به خاطر این به خودم رسیدم که سعی کردم برای خودم ارزش بذارم ، اعتماد به نفسم بالا بره و رابطه ام با همسرم بهتر بشه و اعتقاد دارم آدم تلاش کنه در هر زمینه ای خوب باشه و بهتر بشه در هر سنی  و اینکه همسرم هم باعث شد خودش قبلا گفت دوست دارم به خودت برسی بهتر بشی منم با تمام وجود تلاش کردم کلا تغییر کردم

دیگه انقدر به خودم رسیدم که تبدیل به عادت شده برام مخصوصا کنترل کردن استرس که مهم ترین عامل زیبایی و شادابی هست که من بیشتر به خاطر سلامتیم کنترل می کنم که دیگه عادت کردم

به نظرم قبلا خوب نبودم الان خوبم ؛  کلا تغییر کردم فهمیدم زمینه ی خوبی داشتم فقط نیاز به رسیدگی داشتم  

الان تو هر موردی خوبم

آرایش دائم طبیعی دارم خیلی ملایم هست فیبروز ابرو ، تاتو خط چشم بالا و پایین و شیدینگ لب رنگ گلبهی انجام دادم فقط گاهی یکم آرایش می کنم با لوازم آرایش گیاهی  

اینم هست که هرچی روحیه ام بهتر باشه قطعا شدت زیبایی و شادابیم بیشتره و هرچی روحیه ام بدتر باشه شدت زیبایی و شادابیم کمتره ، طبیعیه همه همینن

به نظرم کسی خوشگله که یه زیبایی هایی داره مثلا چشم درشت یا حالت خوب یا بینی خوش فرم و ... جزئی مشخصه زیبایی داره شاید یه عیب هایی هم داره ولی به چهره اش میاد و افتضاح نیس

جراحی هم به شرطی که طبیعی باشه

وقتی به خودم نمی رسیدم معمولی بودم حتی گاهی زشت 😂

بقیه هم میگفتن😕😂

درصد کمی میگفتن خوشگلی ولی به نظرم خوشگل نبودم

دردسرهامم خیلی کمتر بود البته اونم یه خوبی ها و یه بدی هایی داشت

اصلا چهره ام که تغییر کرد اطرافیانمو خیلی بیشتر شناختم 🤦🏻‍♀️  

خودم خودمو بدون جراحی گاهی رایگان و گاهی با هزینه کم کوبیدم از نو ساختم نهایت ده میلیون خرج کردم

خودمم برام عجیبه انقدر تغییر

کلا راجب موضوعات دیگه هم خیلی فرق کردم

عکس هاو فیلم های داغون قبلی رو همه رو از بین بردم 🤣

چهره ام طبیعیه شبیه عملی ها نیستم ولی اگه با قبل مقایسه کنید شاید کسی فکر کنه جراحی کردم ولی هیچ جراحی نداشتم اگه به حرفام عمل کنید می بینید که واقعا تاثیر خوبی داره البته درصد تغییرتون بستگی به زمینه ی صورتتون و اینکه تا چه حد تلاش کنید هم داره

اگه حس می کنید زمینه ی چهرتون خوب نیس بازم تلاش کنید قطعا بهتر میشید قسمتی از صورتتون اگه بدون جراحی خوب نمیشه جراحی طبیعی انجام بدید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر خودم 👇🏻

به نظر خودم خوشگلم و سنم کم نشون میده و تو هر موردی خوبم

این نظرات بقیه اس 👇🏻

چندنفر گفتن خوشگلی

دونفرهم گفتن چقدر خوشگل شدی آرایش ملایم داشتم

یکی هم گفت با نمکی

بعضیا گفتن سنت خیلی کمتر می خوره

بعضیا فکر می کنن سنم کم هست و مجردم وقتی میگم تعجب می کنن 

وقتی هم موهامو چتری پرده ای کوتاه زدم یکی گفت چه خوشگل شدی شبیه عروسک شدی سنت کمتر دیده میشه اینجوری

یکی گفت فوق العاده ای به خودت میرسی که دیگه  خیلیییی ، شوهرمم گفت خیلی خوشگلی ، ۸۰ ، ۹۰ درصد خوشگلی  

یه بارم کلاه گذاشتم شوهرم گفت شبیه عروسک شدی

راجب موضوعات دیگه هم همسرم گفت خوبی ؛ بعضیا هم گفتن

درصد خیلی کمی هم چون خودشون فرق دارن نظر دیگه ای دارن که من می دونم از حسادتشونه به خودشونم گفتم 😂

دردسرهاش  👇🏻

دردسرهاشم بخونید که بعدا نگید فلان کاربر باعث شد   

❤ راه حلشم آخر سر میگم ❤ 

می دونم رفتارت خیلی مهمه باید نگاه و همه ی رفتارت هات سنگین باشه ، از رفتاری که نشون میدن بهت حس علاقه دارن عادی باشی خودتو خوشحال نشون ندی یا حتی ناراحت یا عصبانی درست نشدن فاصله بگیری

حرفی که بُعد منفی داشته باشه نزنی یا اگه شنیدی ناراحت یا عصبانی نشون بدی خودتو

صحبت هات کوتاه باشه در حد ضرورت

بعضی رفتارها از روی انسانیت و دوست داشتن خواهر برادریه ولی باید بدونی چطور برخورد کنی که سوءتفاهم نشه

در کل باید بدونی چطور رفتار کنی که سوءتفاهم نشه 

پوششم هم یه پوششی که خیلی کوتاه و خیلی جذب نباشه آرایش دائم دارم و یکم موهام مشخصه عادی شده دیگه ، فقط گاهی با لوازم آرایش گیاهی یکم آرایش می کنم همسرم هم موافقه

همسرم با هرروز تنها بیرون رفتنم حتی چند بار کل شهرکمون البته صبح خیلی زود و خیلی دیر وقت نباشه مشکل نداره و اگه بخوام با ماشین برم فقط با اسنپ و آژانس میرم  

البته هر جایی هم نمیرم که سوءتفاهم نشه   

دقیقا به چهره ربط داره من قبلا رفتارم همین بود

ولی از این سالها قبل تر چهره ام که فرق داشت تعداد خیلی کمی نخ میدادن ،  تعداد خیلی کمتری هم چندین بار تلاش می کردن نخ می دادن ناراحت هم نمیشدن 

اینکه میگن خوشگلی دردسر داره رو با تمام وجودم درک کردم

سایت های روانشناسی هم نوشته که زیبایی خیلی تاثیرداره مخصوصا اگه خیلی زیبا باشی و مخصوصا اگه زیبایی خیره کننده ای داشته باشی

اونقدر مطالعه کردم و تجربه دارم که با یک ثانیه نگاه کردن به چشم و رفتار طرف می فهمم چه حسی بهم داره حتی درصدشم می فهمم 

همه نه 👇🏻

بعضیا قطعا حسشون رو مخفی می کنن

بعضیا هم قطعا به من حسی ندارن و حتی بعضیا از من نفرت دارن می دونم طبیعیه

بعضیا هم اصلا نگاه نمی کنن

بعضیا هم نگاه و رفتار سنگین دارن

البته بعضیا هم بعدا تغییر می کنن 🤦🏻‍♀️💔

حق دارید اگه باقیشو خوندید باور نکنید خودمم با اینکه با چشام دیدم شاخ درآوردم 🙄 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

وقتی که چهره ام عوض شد دردسرهام هزار برابر شد 🤦🏻‍♀️💔

اصلا چهره ام که تغییر کرد اطرافیانمو شناختم 🤦🏻‍♀️

گاهی می گفتم خدایا بیچاره شدم 🤦🏻‍♀️💔مگه من چی ام ؛ چقدر ندید بدیدن ، انگار یوزارسیف از مصر اومده 😂

باورم نمیشد 🙄 فکر نمی کردم انقدر توجه کنن بهم

اصلا حس می کردم مهره ی مار پیدا کردم 🤦🏻‍♀️💔

گاهی بدم می یومد برم بیرون 🤦🏻‍♀️

منظورم هر نگاه و رفتاری نیست منظورم نگاه و رفتاری که نشون میده به من علاقه دارن 💔🤦🏻‍♀️

خیلیا جوری نگاه و رفتار می کنن انگار از چهره ام خوششون میاد دوستم دارن یا حتی عاشقم شدن می دونم بعضیا نیتی ندارن همینجوری خوششون میاد البته ته دلشونو نمی دونم دیگه (البته از همینا هم فاصله بگیری بهتره مخصوصا اگه جوون باشن )

منظورم اونایی هست که خیلی تابلو نخ میدن جوری که هیچ شکی درش نیس که دوست دارن با من در ارتباط باشن  که تعداد کمی هم نبودن 🤦🏻‍♀️ 

اینکه حس کنن به ظاهر سنت کم هست و مجردی هم تاثیرداره خیلیا اینطور فکر می کنن 

بعضیا می فهمیدن متاهلم تعجب می کردن ، ناراحت می شدن یا شایدم باورشون نمیشد شایدم فکر می کردن دارم دروغ میگم یا دارم تظاهر می کنم متاهلم نمی دونم 😂 یا شایدم فکر می کنن تازه ازدواج کردم 🤦🏻‍♀️       

البته همیشه حلقه ام دستم هست 💍

بعضیا هم خیره نگاه می کردن 🤦🏻‍♀️

بعضیا هم زیرزبون تعریف می کردن و کلمات محبت آمیز میگفتن 🤦🏻‍♀️

بعضیا هم به تیپم نگاه می کردن جوری که انگار خوششون میاد ولی اکثرا به چهره ام 

بعضیا وقتی که ناامید شدن ناراحت میشدن بعضیا حتی گریه کردن 💔🤦🏻‍♀️    

یکی مجرد سن پایین بود فکر می کرد منم مجرد سن پایینم نخ می داد ناامید شد گریه کرد 💔💔💔💔💔 

بعضیا با اینکه متاهلن 🤦🏻‍♀️💔 حتی بعضیا پیش همسر و فرزندشون 🤦🏻‍♀️ 💔 نشون میدن به من حس علاقه دارن

حتی بعضی آشناهامم نخ دادن 💔💔💔💔💔💔💔🤦🏻‍♀️

دقیقا به خاطر چهره ام هست می بینی طرف عادیه چشمش می خوره به چهره ام یه دفعه نگاه و رفتارش عوض میشه 🤦🏻‍♀️💔💔💔💔💔

یا می بینی یه زن زشت کنارم هست میگم طرف چرا یه لحظه بهش نگاه نمی کنه نکنه نامرئیه 🤦🏻‍♀️

من گاهی دارم رد میشم ماشین بوق می زنه نگه میداره یا ابراز علاقه می کنه منم فورا فاصله می گیرم

یا می بینی یکی تو پیاده رو شعر می خونه ابراز علاقه می کنه منم فوری فاصله می گیرم

ادامه پست بعدی ... 

حتی بعضیا پیش همسرم نخ دادن 💔💔 همسرم وقتی می بینه به غیرتش برمی خوره حالا خوبه فقط عصبانی میشه ؛ چشم غره میره ، بد نگاه می کنه خوبه کتک کاری نمی کنه باهاشون ، من بهش گفتم گذشت کن شیطون رفته تو جلدشون مهم اینه که من اینجوری نیستم  

حتی یکی از آشناها قبل نخ دادن بهم از جانب همسرم

تلاش می کرد که جدا بشیم 💔

بعضیا هم می بینی کلا فرق دارن دفعه ی بعد می بینم کاملا عوض شدن از این رو به اون رو شدن  خیلی تابلو خوب شدن بهم توجه می کنن محل نمیدم 😂 تنها چیزی که به لطف من نصیبشون میشه اینه که فقط ظاهرشون بهتر میشه نیمه ی پرلیوان رو ببینن😂🤣🤣

تلاش هاشونم همه بی نتیجه چون من متاهلم اهل خیانتم نیستم

قطعا بعضیا چون فکر می کنن مجردی می خوان باهات در ارتباط باشن و بعضیا براشون فرق نداره متاهل باشی و بعضیا هم دوست دارن جدا بشی تا باهات در ارتباط باشن

قطعا اکثرا برای دوستی می خوان

* اینو کلی میگم برای همه میگم ،  دلیل نمیشه ولی بعضیا گاهی به شرایط زندگیت یا زندگیشون نگاه می کنن نخ میدن * ❤

جای برادری بعضیا از همسرم هم بهتر بودن نظراتم ربطی به علاقه ام نداره من واقع بینم

خودشم میدونه از اون بهترهاش هستن که عاشق من بشن

خودشم میگه تو از من بهتری بعضیا هم میگن از همسرت بهتری

درصورتی که قبلا همسرم از من بهتر بود

تازه ازدواج کردیم همسرم میگفت من خیلی خوشگلم تو معمولی هستی الان میگه من معمولی ام تو خیلی خوشگلی یه بارم بهم گفت عروسکم

بعضی خانوم ها هم نگاه و رفتارشون سنگین نیس البته خانوم ها اشکال نداره بعضی خانوم هارو مثل خواهر دوست دارم اونا هم همینطور

من آرومم دیر عصبانی میشم ، حیف شرایطش نیست دوست داشتم بعضیارو حتی با یه وسیله ای کتک بزنم

دعا می کنم اونایی که به من علاقه دارن حالشون خوب بشه منو فراموش کنن یا مثل خواهر دوست داشته باشن و به عشق دیگه ای برسن از راه منطقی

البته می دونم هر حسی عشق نیست ، بعضیاش هوس هست یا عشق بیمارگونه یا همون وابستگی ناسالم هست

من به خیلی از آقایان هیچ حسی ندارم از بعضیاشونم متنفرم ، درصد کمی رو مثل برادر دوست دارم ، به همسرم هم گفتم مشکلی نداره

می بخشم میگم شیطون رفته تو جلدشون امیدوارم بقیه هم منو حلال کن اگه با دیدن چهره ی من باعث مشکل براشون شدم 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

گاهی خسته میشدم دلم می شکست اشکم درمیومد از توجه هاشون و مخصوصا برای اونایی که ناراحت شدن حتی گریه کردن 💔💔💔   

اینو خیلیا می دونن که من دلم برای دشمنم هم می سوزه و گریه می کنم 💔💔

گاهی هم یاد کارهای مسخرشون میفتادم تو خونه می خندیدم حتی پیش خودشون به زور خندمو نگه می داشتم

مدتی حالمون بد بود

به همسرم هم گفتم که بدونه من چرا حالم بده و به چی می خندم

سعی کردیم کم کم حالمون خوب بشه خداروشکر حل شد  

خداروشکر من تحت هیچ شرایطی حتی تو مجردی با هیچ نامحرمی تا به حال دوست نشدم خدا خودش شاهده‌ ❤

همیشه سعی کردم علاقلانه فکر کنم  

هیچکس هم تا حالا نتونسته منو از راه به در کنه ، حتی بعضیا رو به راه راست هم هدایت کردم 🤗

افتخار می کنم به منطقی بودنم 💪

خدایا شکرت به خاطر منطقی بودنم ❤❤❤

فکر نکنید چون نفسم از جای گرم بلند میشد و خانواده و همسرم هیچ کمبودی نذاشتن برام و آگاهم کردن ، اتفاقا از بچگی همه جوره سختی کشیدم و با تمام وجودم تلاش کردم برای حل مشکلات از راه منطقی 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

راهکارش هم اینه 👇🏻👇🏻👇🏻

قبلا همسرم زیاد وقت نداشت می گفت خریدها رو تو بیشتر انجام بده 🤦🏻‍♀️ بعدا خودش دید چه خبره منم بعضیاشو تعریف کردم براش

الان که دیدیم اینطوره 👇🏻

همسرم برای خرید خونه و کارش تنها میره 😂

فقط گفته اگه کسی نگاه و رفتار سنگین نداشت برو جای دیگه

بعضی جاها منو نمی بره بعضی جاها هم خودم نمیرم

منم از خانوم ها خرید می کنم و پیرمردها ، البته همون ها هم اکثرا یه جوری نگام می کنن ولی خب اشکال نداره نخ نمیدن بهم جوری که بخوان باهام در ارتباط باشن

معمولا به بهونه ی خرید میرم بیرون حال و هوام عوض بشه

اینجوری دل بقیه هم نشکنه و به مشکل نخورن ، البته می شکنه ولی خیلییی کمتر 💔

خودمم راحت باشم از توجه هاشون ❤ 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یه خوبیش این بود که همسرم مدت ها حالش بد بود

نوشابه از گلوش پایین نمی رفت نمی چسبید بهش ، نوشابه رو ترک کرد آخه قبلا نمی تونست به نظرم به خاطر این بود 😂

یه خوبی دیگه اش هم این بود که همسرم رفتارهاش کلا تغییر کرد خیلی بهتر از قبل شد حسش بهم عوض شد چون دید من چقدر منطقی ام 💏 

شایدم یه وقتایی یه حکمتی داره ، شایدم امتحان الهی باشه یا شاید کارما هم باشه  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

کنترل کردن استرس 👇🏻

این مورد از همه چی مهم تره

سومین تاپیکم رو بخونید راجب کنترل کردن استرس نوشتم

بچه ها فکر نکنید نفسم از جای گرم بلند میشه از روزی که به دنیا اومدم همه جوره سختی کشیدم و با تمام وجودم تلاش کردم برای حل مشکلاتم 💔

البته من اونقدر استرسمو کنترل کردم که سندروم خنده ، موزیک و رقص بی قرار گرفتم و تو خونه بخشی از وقتم رو گرفته عادت کردم همین خیلی تاثیرداشته

اکثرا تنهایی پارتی می گیرم 😊😂🎶💃🏻

تغذیه سالم و به اندازه 👇🏻

تلاش کردم با توجه به چیزهایی که می دونستم و بعد راجبش گوگل و نی نی سایت هم سرچ کردم اطلاعاتمو بالا بردم  ، این مورد هم خیلی تاثیرداره

باید تغذیه سالم و به اندازه باشه البته همه چی ضررداره باید کاری کنیم ضرر کمتر برسه

چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی هم خوبه

یا سرچ کنی فلان مشکل نشانه ی کمبود کدام ویتامین هست و جبران کنی

بهتره با مواد غذایی جبران کنی نه با داروی شیمیایی

خوب اصلاح کردن ابروها 👇🏻

زیر ابروهام پر بود جوری بود که باید اصلاح می کردم

خودم اصلاح می کنم بهترین جا جلو پنجره هست چون نورش خوبه

پیوندشو برمیدارم ؛ کمی پهن و دنباله دار ، هشت ابروهام و زیر هشتش هم کمی هلالی

یکم به هم ریخته برمی دارم اینجوری پرتر و قشنگتره طبیعیه ، خط کشی شده بر نمیدارم

تارهای ابرومو کوتاه نمی کنم اینجوری پرتر دیده میشه و طبیعی هست ، شونه می کنم بعد فقط اون چندتایی که خیلی بلندتره یه ذره کوتاه می کنم

آرایشگاه نمیرم یا نمیذارم کسی برام اصلاح کنه چون شاید می گفتم هم اونجوری که می خواستم اصلاح نمی کرد ، کلی طول می کشه دربیاد و ابرو رو مدام اصلاح کنی درنمیاد

خوب نشون دادن پیشونی بلند 👇🏻

فرق وسط یا فرق بغل باز می کنم ،بعد موهامو دوطرفشو میارم رو کناره های صورتم یا پشت گوشم یا یه طرفشو  کناره ی صورتم و اونطرف پشت گوشم  * موهام رو سفت نمی کشم کمی با دستم موهامو شل می کنم *

یا بعدش از دوطرف یا از یه طرف یه تیکه از تار موهام رو میارم جلو یا شل می دم پشت گوشم یا زیر گوشم پشت شونه

بافت هم می زنم همینجوری

ولی موها به سمت بالا خوب نمیشه

وقتی موهامو میخوام ببندم همینجوری ساقه ی موهامو شل می بندم ، موها شل باشه پرتر هم دیده میشه

چتری پرده ای کوتاه هم اگه بهت بیاد خوبه ، به من میاد

تغییر مدل موهام 👇🏻

موهامو چتری پرده ای کوتاه زدم از گوگل عکس دیدم یاد گرفتم خودم کوتاه کردم خوب شد بقیه هم گفتن خوبه بهت میاد یکی گفت چه خوشگل شدی شبیه عروسک شدی اینجوری سنت کمتر دیده میشه و بیشتر خوششون اومد از چهره ام  ، اینجوری چهره ام بهتر شد

ربطی هم به پیشونی نداره بستگی به چهره داره همینکه به خودم رسیدم تاثیرداشت ، چهره ام جوری هست که بهم میاد بقیه هم گفتن بهت میاد و هم اینکه تو سایت نوشته سن رو ده سال میاره پایین

گاهی یه طرف موهام یا دوطرف موهامو درست می کنم اینجوری 👇🏻

قسمت پشت چتری رو گیره یا کلیپس ریز می زنم یا یه تیکه مو برمی دارم با کش چهل گیس می بندم و اون یه تیکه مو رو می بافم

برای تنوع هم گاهی فر یا ویو

موهام رو تا سر شونه هام کوتاه می کنم اینجوری هم قشنگه راحت ترم هستم برای نظافت و رسیدگی ؛ معمولا هم موهامو باز میذارم  اگه بخوام موهامو ببندم موهامو شل می بندم اینجوری پرتر دیده میشه  

(موهام خودش خیلی نرم هست خیلی لخت بود‌ یه هفته جوشانده رزماری و آب برنج اسپری کردم به موهام برای پرپشتی، از اونموقع فکرکنم حالت گرفت ، موی چتری پرده ای کوتاه ، اینجوری خوب تر دیده میشه )

آرایش دائم طبیعی 👇🏻

فیبروز ابرو رنگ قهوه ای سوخته ، کمی پهن و دنباله دار  هشت ابروهام و زیر هشتش کمی هلالی و  شیدینگ لب رنگ گلبهی روی لب خودم انجام داد اضافه نزد طبیعی بشه فقط حالتشو تغییرداد بهترشد ، ترمیم هم رفتم

تاتو خط چشم نازک زدم خط چشم بالا با دنباله کوتاه و خط چشم پایین بدون دنباله ، اینو بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید مخصوصا خط چشم پایین رو

از گوگل به آرایشگرم عکس نشون دادم که چه جوری دوست دارم

چون چهره ام نیاز به آرایش داشت و بهم می یومد (واسه بعضیا نیاز نیست) و اینکه خیلی وقتا نمیتونم ، وقت نمی کنم و دوست ندارم مدام هم ضرر داره فقط گاهی آرایش می کنم

تابلو هم نیست واسه مراسم ختم و عیادت بیمار هم خوبه ملایم هست

مدت طولانی گذشته رنگش همونه فقط چون رنگ زیر پوسته خب کمی رنگ فرق می کنه میرم حموم حس می کنم کمرنگ میشه بعد زود درست میشه

قبلش راجب جلوگیری از تغییررنگ تاتو هم نی نی سایت سرچ کردم مطلب خوندم و کلیپ دیدم ؛ کلیپ رو برای آرایشگرم فرستادم گفتم ببینه

روغن های گیاهی هم استفاده کردم تاثیری روی رنگش نداشت وازلین نمی زنم چون خیلی چربه پاک می کنه

هیچ ضرری هم نداشت برام ، مژه ها و ابروهام همونه فقط یه مدت بعدش رو پلک و لبم میلیا زدم که با موچین یا ناخنم فشار دادم خوب شد

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

من بدون تحقیق رفتم یکی از سالن های شهرکمون تقریبا راضی ام کارش خوب بود فقط کارهاشو تو اینستا دیدم

ولی بهتره خوب تحقیق کنید کسی که رفته راضی بوده بعدمدت ها پیش همون برید ، عکس هاشون همون لحظه اس ، روی پوست رنگ هست مهم بعد مدت طولانیه که ببینی چطوریه

کار آرایشگر خیلی مهمِ ولی مراقبت و بدنتون هم مهم هست ، قبلش سرچ کنید راجب دلایل رنگ نگرفتن و تغییر رنگ حواستون باشه خوب مراقبت کنید و اگه مشکلی دارید قبلش درمان کنید

بپرسید اگه پماد بیحسی قوی نداشت خودت بگیری خوبه (گوگل سرچ کنی نام پمادهای بی حسی قوی ) ، دردش زیاده بستگی داره من تحملم متوسطه ولی به یه عمر زیبایی و راحتی بعدش می ارزه

یه چندروز قبل و بعد شیدینگ لب قرص تبخال مصرف کنید

ماسک ببرید برگشتنی بزنید چون روزهای اول لب ها خیلی ورم می کنه و قرمز پررنگ میشه ، برای چشم و ابرو هم بهتره عینک آفتابی زد

چون لب خیلی خشک میشه ، روز اول لب هارو با پماد چشمی خوب چرب کنید که کمتر خشک بشه که ریزش رنگ کمتر بشه

شیدینگ لب شاید لازم باشه دوباره بری که رنگ یکدست بشه چون لب خشک تر میشه ریزش رنگ بیشتره

بهتره حواست باشه غذا به لبت نخوره و نوشیدنی با نی بخوری تا سه روز

برای پاک کردنش واسه اینکه قرینه بشه ، سرکه سیب رو با آبلیمو طبیعی ترکیب کردم و خلال دندون رو می زدم بهش و میذاشتم رو پوستم می سابیدم یه ربع ؛ سوزش داشت بینش آب می زدم گاهی ، بعدش زخم شد با زخم ها ریخت جاشم نموند ؛ چشم زودتر خوب میشه

برای پاک کردن کامل راهکار هست گوگل و نی نی سایت سرچ کنید

صاف کردن نوک دندون هام 👇🏻

با سمباده کاغذی نوک دندون هام رو سابیدم صاف شد ، برای همسرم هم چندماه بعدش انجام دادم ضرری نداشت مدت طولانی گذشته هیچی نشده میرفتم دکتر هم می خواست با وسیله دیگه بسابه فرقی نداشت

فقط کمی درد داره زود خوب میشه

( دوتا دندون جلویی باید کمی بلند تر باشه ، خیلی هم خط کشی شده نباشه طبیعی بشه ، باید سرچ کنی گوگل دندون های خوب رو ببینی چطوره شبیه اون بشه )

جرم گیری هم همینه می سابن قبلا رفتم ضررنداشت باز میخوام برم ( این جرم ها بمونه مضره ) ، روی دندون هم میشه با سمباده کاغذی بسابی سفید بشه ولی خب بری دکتر بهتره اونا جوری بلدن که هیچ جرمی نمی مونه و خیلی سفید میشه

ورزش زیبایی صورت 👇🏻

اگه مشکل ارثی باشه هم درمان داره

هر روز چنددقیقه ورزش انجام دادم کم کم تاثیرشو دیدم گاهی شرایطش نبود چندروز ورزش نمی کردم بعدها هم گاهی ورزش می کردم ( چندبار که انجام دادم عادت کردم)

گاهی  ممکنه به دلایلی تغییر کنه اون شرایط رفع بشه درست میشه

برای لیفت ابرو و درمان پف پلک دستمو می گرفتم بالای ابروم و می کشیدم بالا  

برای پرشدن گونه ، دهنم رومی بندم ، داخل دهانم رو بادمی کنم چند ثانیه بعد، آروم دهانم رو باز می کنم و دوباره همینو تکرار می کنم

برای کوچیک شدن بینی با انگشت اشاره و شست ، پره های بینی رو می گیرم با کمی فشار می کشم به سمت نوک بینی و دوباره تکرار می کنم

و از پره ها به سمت تیغه بینی با کمی فشار می کشم و دوباره تکرار می کنم

بینی چربی داره با ورزش آب میشه و فرم می گیره

البته بینی من یکم پف داره ماساژ میدم خوب میشه

رو بینی که بزرگ باشه بهتر میشه ولی خب چون بینی بزرگه بازم شاید خوب نشه باید جراحی بشه (بهتره فرم طبیعی جراحی بشه )