2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

*🔺️🔻اظهارنظر سازمان جهانی بهداشت درباره شیوع اخیر یک ویروس در چین*سازمان جهانی بهداشت:🔹️«متاپنومو ...

منم اینو میگم کلا مردم ما حاشیه و‌ جو دادن رو دوست دارن نمیدونن همین استرس سیستم ایمنی رو داغون میکنه اینجاهم کم خانوم باردار نیس

برا کرونا هم دقیقا همینطور بود ولی یهو شوکه شدیم!!

میدونه این مریضی از بیست سال پیش هم بوده فقط اسمشو نمیدونستیم مثل آنفولانزا ک قبلا نمیدونستیم اسمشو الان فهمیدیم چین ب خاطر ورشکستگی بانکاش داره اینکارو میکنه جمعیتو کنترل کنه مردم نریزن تو خیابون

هر سال هزار تا ویروس تولید میشن و از بین میرن این چرخه طبیعتهاگه یه کم عاقلانه رفتار کنیم نذاریم‌مثل ...

منظورتون از سرمون کلاه بره چیه؟

اره درسته من میترسم مثل کرونا بشه اوضاع

دوغ چیه دور و اطرفایان من همه گرفتن همه هم زیر سرمن کپیه قبلیه

میدونه این مریضی از بیست سال پیش هم بوده فقط اسمشو نمیدونستیم مثل آنفولانزا ک قبلا نمیدونستیم اسمشو الان فهمیدیم چین ب خاطر ورشکستگی بانکاش داره اینکارو میکنه جمعیتو کنترل کنه مردم نریزن تو خیابون

من نمیدونم چرا اسم میذارن روش، همون کروناست دوباره پاندمی شده، اینبار کیت تشخیصی داریم واکسن داریم و ...

اینقدر مردم جو میدن..! اگه نمیدادن الان دو هزارتا تامیک و سایت درباره ویروس نبود

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)