2777
2789
عنوان

پسر سیزده سالم تازه فوت کرده چطور تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 86 پست
دقیقا تو همون تاپیک بودم که اومدم اینجا گفتم هدف منم نیس بگم اسی دروغ میگه میگم ادم اخساساتشو نذاره ...

نگار حلما چی شد اخرش؟

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط تو را خدا قدر لحظه لحظه زندگی با عزیزتون را بدونین من مادر سختگیری بودم چون همین یکی را داشتم

عزیزم من با تمام وجودم با تمام قلبم درکت میکنم. روزات  و منم گذروندم. تنها نیستی عزیز من.💔

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
نگار حلما چی شد اخرش؟

فک کنم خوب شد یادم نیس 

ولی یه تایم همش کاربرا بهش پیام میدادن چیشد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
به هرحال ما اینطوری نیستیم دو تا بچه کوچیک خانوادمون فوت کردن از یه طرف مادر از اون طرف پدر سکته کرد ...

چون تا هفتم همه میان و. میرن شلوغه ادم وقت نمیکنه ولی بعدش تنهای همش که خیره نمیشی به در و پنجره دلتپمیخاد با کسی حرف بزنی 

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

اینطور نگو حتی اگه ی درصدم اینطور فکر میکنی نگو اگه واقعی باشه قضاوتش کردی خیلی مراقب باشیم ک چی می ...

خدا به استارتر صبر بده .پسرش را رحمت کنه .

ولی  نی نی سایت گروه خاله زنکهاست .

فضای مجازی دروغ و راستش باهم ترکیب شده .

این دیگه قضاوت درسته .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

من تو آی سی یو بودم جایی که هر شب دو تا سه نفر بچه فوت می شدن وحشتناک ترین جا به نظرم اونجاست دیگه از هیچ چیز نمی ترسم کاش خدا به من رحم می کرد و بچه ام بهم می بخشید خیلی سخته هر جا نگاه می کنم پسرم را می بینم

نوشته خوب شده دیگه چرا میگی سرکاری یعنی الکی بود تاپیکاش؟

نگار حلما رو من نمیگم سرکاریه از اون زیاد اطلاع ندارم

یه خانمی دیشب تاپیک زده هنو سال بچس نشده با ذوق میخواست ازدواج کنه اونو من میگفتم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نگار حلما رو من نمیگم سرکاریه از اون زیاد اطلاع ندارمیه خانمی دیشب تاپیک زده هنو سال بچس نشده با ذوق ...

مریض زیاده کلا فضای مجازی رو نباید جدی گرفت 

ولی بهت بگم پدر و مادر هم هستن از مرگ بچشون خوشحال میشن این واقعیت داره 

مریض زیاده کلا فضای مجازی رو نباید جدی گرفت ولی بهت بگم پدر و مادر هم هستن از مرگ بچشون خوشحال میشن ...

متاسفانه یه زن عمو داشتم که فرزندش معلولیت کمی داشت و بعد فوتش شیرینی داد از اون موردا خودمون داشتیم💔

خود من خیلی اخساسیم برا همین برام قابل باور نیس اصلا