2777
2789
عنوان

اقداماتی در راستای ویروس HMPV

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 58 پست
اصلا اینجور نیس خود استرس سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه گفتن چین بخاطر این ویروس قرنطینه شده درصورتی ک ا ...

شما نگرفتید 

چون ما گرفتیم عجیب ویروسی بود امیدوارم هم نگیرید 

چون تو عمرمون اینجور مریضی نگرفتیم 

حالا انفولانزا بود این ویروس جدیده بود هرچی بود بد ویروسی بود

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه واقعا شدیدتر توروخدا رعایت کنید یه ماسک زدن ودست شستن کار سختی نیست نمیگم استرس بگیرینا مرگ نیست ...

کاش بقیه متوجه میشدن یه پیاز گذاشتی ک من میگم با یه ماسک جو نیست ! واسه خودتون وگرنه من که کسی نمی شناسم اینجا فکر میکنن من واسه خودم میگم و دارم جو میدم

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بله درسته ! کرونا هم چیزی نبود این همه آدم مردن کاش یه سرچی داخل اینترنت میزنید و از شدتش آگاه می شد ...

من نمیگم کسی رعایت نکنه 

میگم با اینکه الان من بزنم تو سرم و از نگرانی خودم رو هلاک کنم ویروس کنترل نمیشه که 

همون بهتر استرس نداشته باشیم تو همین کرونا خیلی ها از استرس هلاک شدن 

یه مورد دیگه هم که تو کرونا داشت تعداد کشته ها رو بالا میبرد این بود که خیلی‌ ها تا یه سرفه میکردن میگرفتن بستریش میکردن 

خود من همون سال دچار یه مشکل جسمی ای شدم 

هیچ بیمارستانی قبولم نکرد و فرستادنم فیروزگر وسط کرونا 

یه دکتر خدا خیرش بده اکسیژنم رو چک کرد گفت یک لحظه هم اینجا نمون بزن بیرون بستریت کنن معلوم نیست چی بشه  نگهبانا نمیزاشتن بریم بیرون انگار مثلاً زندانی فراری بودیم تا وقتی خود همون دکتره اومد و گذاشتن بریم ، اگر اون بنده خدا نبود شاید من الان مرده بودم

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

شما نگرفتید چون ما گرفتیم عجیب ویروسی بود امیدوارم هم نگیرید چون تو عمرمون اینجور مریضی نگرفتیم حالا ...

کاش متوجه میشدن تایپک زدم رعایت کنید به من نپرن ! یه ماسک زدن واسه خودشون واسه من ک نیست درد مریضی خودشون میکشن ولی انگار ملت خیلی علاقه دارن خودشون گول بزنن

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

انشاالله زودتر خوب میشن...ولی بازم میگم تو ایران نیومده سرماخوردگی ساده است بزرگش نکنید.تاثیر فکر و ...

خداوکیلی اگه بچه تون یا خودتون مریض شدید حالا همون سرماخوردگی تو خونه بمونید 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من نمیگم کسی رعایت نکنه میگم با اینکه الان من بزنم تو سرم و از نگرانی خودم رو هلاک کنم ویروس کنترل ن ...

عزیزم من فقط گفتم ماسک بزنید نگفتم بزنید تو سر خودتون و نگرانی خودتون هلاک کنید 

من نمیگم کسی رعایت نکنه میگم با اینکه الان من بزنم تو سرم و از نگرانی خودم رو هلاک کنم ویروس کنترل ن ...

ولی بعضی ها واقعا جدی نمیگیرن میبینی سرما خوردن یا ویروس گرفتن

بدون ماسک تو جامعه تردد میکنن

کاش متوجه میشدن تایپک زدم رعایت کنید به من نپرن ! یه ماسک زدن واسه خودشون واسه من ک نیست درد مریضی خ ...

خانم محترم چرا اینقدر عصبانی هستید منم نگفتم رعایت نکنن بله باید رعایت کنن همسرم چندین روز نرفت سرکار گفت ممکنه بقیه هم بگیرن الانم جایی میریم ماسک میزنیم میگم ممکنه هنوزم ناقل باشیم ولی این ویروس جدید و ترسناکی نیس حرف بنده اینه داخل سایت خانم بارداره ممکنه بترسن بخدا همین امروز چندتاشو دیدم از این ویروس کلی ترسیده بودن 

ولی بعضی ها واقعا جدی نمیگیرن میبینی سرما خوردن یا ویروس گرفتنبدون ماسک تو جامعه تردد میکنن

نه خب این رو که همه می‌دونیم اشتباهه دیگه اونی که این رو هم ندونه عقل نداره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ول کن خیلی ها دلشون میخاد استرس داشته باشن دیروز تو یه تاپیکی ریختن سرم که نه این ویروس سختی میگم با ...

آره منم برا استرسی که پیش میاد میگم وگرنه ازینکه نیت اسی خیره شکی نیس اما خبر هم باید موثق باشه ناراحتم میشن جرات نداری حرف بزنی

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

خانم محترم چرا اینقدر عصبانی هستید منم نگفتم رعایت نکنن بله باید رعایت کنن همسرم چندین روز نرفت سرکا ...

خانم باردار آگاه باشه و ویروس نگیر بهتر یا بدون آگاهی ویروس بگیر ؟ من عصبانی نیستم شما یه تایپک نگاه ببین چند نفر در راستای تایپک من بحث کردن ، اگه یه ماسک پیاز گذاشتن سخته من عذرخواهی کردم که به فکر بودم وسط تاپیک های خواهر شوهر مادر شوهر همچین موضوعی مطرح کردم 

عمرا دیگه تکرار کنم اون روزای کابوس رو

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی