2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین حیاتیه بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 93 پست

ی سوال دارم ازت

میخوای چی ب دست بیاری؟ دوست داری بری دانشگاه دولتی درس بخونی ک فقط مدرک گرفته باشی؟ 

شاغل بودن برات مهمه؟ اگه اره اگه درس نخونی و از این راه شاغل نشی خانوادت بهت پول میدن برای خودت کسب و کار راه بندازی؟

به همه اینا فک کن تصمیم بگیر 

منم سال سوممه ولی بنظرت حسرت بعد ها که میتونستیم بازم بخونیم و نخوندیم نمیمونه رو دلمون؟!

من اولین کنکورم401 بود

نه 

خب خبر مرگم بشه اگه میخواستم همون موقع میخوندم

بعدشم الان حالتی شدم که میگم برم دانشگاه 

تهش بعدا پشیمون میشم

یه فکری میکنم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرهالبته من د وسال قبلش خیلی خوندمسال سوم فقط دو هفته از صفر از الان هر روز 10 ساعت خیلی خوب بخونمطم ...

چه رشته ای بودی؟! کتاب کمک درسیم داشتی؟! بنظرت مشاور لزومن میتونه باعث قبولی بشه بگیرم؟! 

فرهنگیان قبول شدن از پزشکی قبول شدنم سخت تره میخوای باو کن میخوای نکن خود من پارسال رتبم به پرستاری رسید ولی فرهنگیان نتونستم برم دوستم رفت پزشکی میخونه تو ارومیه ولی فرهنگیان قبولش نکردن از مصاحبه
همشون دنبال ی مشت برده ان چون
از پله صراط باید بگذری تو مصاحبه فرهنگیان اعوذبلله ی سوالایی میپرسن خدام تو قیامت نمیپرسه تازه اگهههه برا مصاحبه قبولت کنن
هرجام گفتم ی مشت اسلام دوسته مسلمان نما ربطش دادن به ایران و... میگن فوشو بندازی زمین صابش ورمیداره حکایت مملکته ماس
از من گفتن بود خود دانی خواهر
به هرحال سال دیگه همین موقع خودت حرفای منو به چشم میبینی
خود دانی

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

شمایی که سه سال پشت کنکوری باید از دوسال قبلت درس میگرفتی. چه کارایی کردی که باعث سردرگمیت شده. قلق ...

گیجم نمیدونم چی میخوام وای اره 

روانشناسی چیزی هستی

یجوریه که درس میخونم ولی ول میکنم

دلم مهاجرت میخواد 

اصن نمیدونم

ببین کردم دقیق نشستم ایده ریختم برای یسال اینده 

یه جاهایش کلا برام مبهمه 

ولی یه جاهایش خب ایده گذاشتم شروع کنم 

1 هفته میشه هنوز هیچی که هیچی دچار ترس از شروع هم شدم  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اینجا یه فاکتور اصلی داریم به اسم سن!

هر سالی که قبول نشی یک سال به سنت اضافه شده و تو هیچ تغییری نکردی

شاید الان بگی بیکارم و تو خونه ام وکار ی ندارم 

ولی به این فکر کن اگر همین راه رو از طریق دیگه بری سریعتر به هدفت نمیرسی؟

مثلا اگر بجای درس خوندن دنبال ایجاد شغل باشی

یا بجای دانشگاه خاص یه دانشگاه اسونتر مثل پیامنور یا علمی کاربردی بخونی بهتر نیست

ممکنه 4سال دیگه تو قبول شی و تو سن 28 سالگیت معلمی رو شروع کنی ولی اگر همین الان یک تخصص یا حرفه یاد بگیری و شروع کنی 8 سال دیگه به درجه استادی میرسی

فرهنگیان قبول شدن از پزشکی قبول شدنم سخت تره میخوای باو کن میخوای نکن خود من پارسال رتبم به پرستاری ...

ضمنا منم پشت کنکورم چون نمیخواستم برم پرستاری ذاتا فرهنگیانو میاوردمم نمیرفتم ازمونشم سره کنکور همینجوری دادم وگرنه قصد نداشتم برم و نمیرم هم
صرفا چیزی بود که دیدم و برام جالب بود گفتم وگرنه که میاوردمم نمیرفتم.

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

ظرفیت رو فراموش کن تراز ۸۰۰۰ پارسال خیلی سخت قبولی داد از من گفتن بعضیا به دروغ امید میدن وشما هم می ...

میدونم سخته ولی محال که نیست تراز خودم پارسال خیلی افتضاح بود نشد که بشه میدونم خیلی سخته قبولیش 

دیگه ۲۰ باید وارد دانشگاه شد شده کاردانی برو شده آزاد یا رشته کن تقاضا فقط برو دانشگاه بخدا بهترین ک ...

رشتت رو دوست داشتی؟! برای من کار هم مهمه که بعدش تضمین بشه حتی حاضرم همه خوشیامو فدا کنم 

ی سوال دارم ازتمیخوای چی ب دست بیاری؟ دوست داری بری دانشگاه دولتی درس بخونی ک فقط مدرک گرفته باشی؟ ش ...

نه دلم میخواد مستقل بشم با مدرکی میگیرم بتونم یه کار دولتی و تضمینی داشته باشم پدر و مادرم همین الانشم انچنان حمایتی ندارن چه برسه سنم بره بالاتر