2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین حیاتیه بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 93 پست
کمال گرایی درمان داره؟! یکمم حسودم دارم نابود میشم با این دوتا

بزن تو گوگل بخون دربارش

باید با خودت مهربون باشی و کنار بیایی

حسودی نکن. تا وقتی حواست به اینور اونوره از زندگی خودت و هدفات دور میکنی 

همه درحال تلاشن و میرن جلو تو فقط تو نقطه شروع وایسادی و نگاهشون میکنی هم حسرت میخوری هم حسادت میکنی

اونارو الگوی خودت قرار بده 

شیدای توام جانا 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد سه سال قبول شدی؟! من صفرم اگه شروع کنم میشه؟! چی قبول شدی؟!

آره

البته من د وسال قبلش خیلی خوندم

سال سوم فقط دو هفته 

از صفر از الان هر روز 10 ساعت خیلی خوب بخون

مطمئنم رشته خوبی قبول میشی 

حتما باید دیر بشه تا معنی دیر شدن رو بفهمی 

دختر خوب تو هنوز سنی نداری ، میتونی شروع کنی 

حتما باید بری دانشگاه و تو رشته ای که دوس نداری درس بخونی تا متوجه بشی چقدر وقت الانت باارزشه !

من مشهدم پارسال ظرفیت 40 نفر بود برای فرهنگیان

ظرفیت رو فراموش کن تراز ۸۰۰۰ پارسال خیلی سخت قبولی داد از من گفتن بعضیا به دروغ امید میدن وشما هم میگی کم بخونم قبول میشم ولی جدی بگیر حرفامو 

بزن تو گوگل بخون دربارشباید با خودت مهربون باشی و کنار بیاییحسودی نکن. تا وقتی حواست به اینور اونوره ...

وای تمام حرفات منه 

انگار  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

دیگه ۲۰ باید وارد دانشگاه شد شده کاردانی برو شده آزاد یا رشته کن تقاضا فقط برو دانشگاه بخدا بهترین کاری کردم پشت کنکور نموندم رفتم دانشگاه آزاد ۴ سال بهترین سال‌های عمر تو بهترین دورانش برام شد 

کاش تو اینجا بودی 💔

واقعا منم حس میکنم تو بیابونمو ناامیدددددد همش حس میکنم دیره گیجم نمیدونم چی میخوام

شمایی که سه سال پشت کنکوری 

باید از دوسال قبلت درس میگرفتی. چه کارایی کردی که باعث سردرگمیت شده. قلق خودتو پیدا کن 

الانم گیج زدنت فقط بخاطر اینه که ذهنت به شذت شلوغه و نمیدونی چیکار کنی

یه کاغذ و خودکار بردار هرچی تو ذهنته هرچی اذیتت میکنه درباره خونوادت درست اطرافیان بنویس

ببین کدومش مهمه و به دردت میخوره. کدومش حتی اگه یه هفتم بهش فکر کنی و خودتو بابتش اذیت کنی اخرش به درد نمیخوره و فقط تورو از درس و. زندگی انداخته 

برا درست برنامه بچین 

شیدای توام جانا 🌿