2777
2789
عنوان

خالم هرروز خونمونه خسته شدم😐❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 51 پست
میزبان پدر و مادرتن که مشکلی ندارن

منم دارم تو این خونه زندگی میکنم

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیزارم از مهمون نهایت یک وعده خداصبرت بده

فاز اینایی ک میگن به تو ربطی نداره رو درک نمیکنم

به هرحال ادم راحت نیست

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

جاری من اینجوری بود مثلا زنگ میز میگفت دم درم درو باز کن وقتیم میومد چند وعده میموند، قبلشم اصلا اطلاع نمیداد داره میاد، منم خونش نمیرفتم که بفهمه اخلاقش دزست نیست اخر قطع رابطه کردم خودم

آخی.. موندی پشت کنکور؟ مامانت کارنداره؟

نه مامانم خودش خوایت بمونم پشت

فاز اینایی ک میگن به تو ربطی نداره رو درک نمیکنمبه هرحال ادم راحت نیست

من کاملا درک میکنم چون خودم کسی میاد اصلا راحت نیستم، احتمالا مامان و بابت توی رودواسی هستن و زیادی بهش میرسن اونم احساس بدی بهش دست نمیده همش میاد

چه غر زدن دقیقا یعنی چی؟

این کثیفه اون بده این شوره این سرده اون گرمه

جاری من اینجوری بود مثلا زنگ میز میگفت دم درم درو باز کن وقتیم میومد چند وعده میموند، قبلشم اصلا اطل ...

کاش مامان منم باهاش قطع رابطه کنه

ببین من اینجوری بودم که من نمیرم اونم ببینه من نمیرم میفهمه نمیخوام رفت و امد کنم نمیاد 

اما هی اومد هی بیشترش کرد 

دوستم گفت مثل خودش باش پاشو برو خونش ببینه زندگی خرج داره اخه مال من دستور غذایی میداد مثلا ب میوه هام ایراد میگرفت ریزن خال دارن اینجورن این بپز مثلا چرا فلان ادویه نداری و.... 

خلاصه من ب پیشنهاد دوستم رفتم خونش ی هفته موندم 

باز اومد.  هنوز نرسیده بود باز من رفتم بازم یک هفته موندم بعد من از این اخلاقا ندارم بخدا اما منم مثل خودش رفتار کردم ما از این لوبیا نمیخوریم وای میری خرید ببین رب مارک فلان داره 

اینجوری کردم گوش شیطون کر یه شش.  هفت ماهی هست نیامده 

این تجربه من بود حالا توهم امتحان کن شاید واسه تو هم جواب بده