2777
2789
عنوان

معاون مدرسه

58 بازدید | 8 پست

سلام 

میخواستم راجب مدرسه ابتدایی برادرم صحبت کنم کلاس سومه

تا الان دو مورد اتفاق افتاده یه موردش اینه یکی از بچه های کلاس توی کلاس خراب کاری کرده(ریده) بعد معاون با بد اخلاقی نه حرفشو گوش داده نه پرسیده انداخته گردن داداشم و برده تو دفترش و خار کرده بعد که مادرم رفته شورت بچه رو در اورده برگشته تو جیه کرده بچتو ببر روانشناس

بار دوم بچه مادر زاد جلوی موهاش طلایی 

این معاون شروع میکنه مسخره کردن و اینکه زنگ میزنه مادر من وقتی میره مدرسه میگه میدونی پسر بچه موهاشو رنگ که خیلی بده معنی واقعا بدی میدی مادرم گفتی نمیدونم گفته برو از باباش بپرس بچه معنیش چیه بهت(منظورش اوبی)

بهد که رفتم پیش مدیر اونده جیق و داد بلند و بی احترامی

و اینکه من گوه خودم بچتو وردار ببر مدرسه دیگه و این کارا بلند میگفت گوه خوردم سلیطه بازی

برخورد و حرفا مثل این خیابونی ها بود واقعا 

الان موندم چیکار کنم برم اموزش پرورش شکایت کنم چون اشک مادرم در اوردن به خاطر مشکل مادرزاد بچه

هر روز با استرس میفرسته  مدرسه الان چند روزه تاطیله خدارو شکر میکنه بچه نمیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه دست صدا نداره میتونید والدین دیگه هم جمع کنید برای اعتراض برید

نمیدونم شاید کسی نباشه 

فکر میکنم پول میگیره چون هی میگه مادرای بچه ها شاکین و میان میگن بچه سپشما اینطوریا 

بعد زدن زیر چشم داداش مارو کبود کردن میگیم میگه شما نباید اصلا بیاین باید خودش اون بچه رو ورداره بیاره 

به مدیرم گفتیم هیچ کدوم پیگیری نکردن این موردو

نمیدونم شاید کسی نباشه فکر میکنم پول میگیره چون هی میگه مادرای بچه ها شاکین و میان میگن بچه سپشما ای ...

پرس و جو کنید نهایتاً دیگه مدرسه عوض کنید

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یعنی برم اموزش پرورش فایده نداره؟

نه فایده نداره ایامی که مدرسه ای بودم یکی از اشناها تو آموزش و پرورش کار میکرد بهمون گفت چند نفر شاکی باشن اونوقت رسیدگی میکنن در غیر اینصورت نه تازه ممکنه بدترش هم میکنن 

واقعاً هم راست گفت راهنمایی بازرس اومد مدرسمون همه اعتراض کردیم دبیره بد و کارهاش گفتیم اخراجش کردن اما دو نفر رفتیم اعتراض کنیم همون سال به دبیر دیگه گفتن مشکل از شماست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»