2777
2789
عنوان

خالم هرروز خونمونه خسته شدم😐❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 51 پست
من کاملا درکت میکنم و حق کاملا با توعه میفهمم چی میگی

😭❤️

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش بگو خاله من درس دارم میشه من برم خونه شما تایمی که اینجایی؟برو اونجا بمون هی برو تا خسته شه اونم ...

نمیتونم برم خونش دوره..

ولی خب من همه جوره هواشو دارم زنگش میزنم لباس براش میخرم میخندونمش

ولی اینکه هرررروووووز بیاد اینجا منطقی نیست

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

چقدر بیشعوره نشون بدید معذب هستید خودش باید عقل داشته باشه

متاسفانه نداره

نمیتونم برم خونش دوره..ولی خب من همه جوره هواشو دارم زنگش میزنم لباس براش میخرم میخندونمشولی اینکه ه ...

ببین کنکور که قبول نشی و آینده ت که خراب بشه همه میگن خودت خواستی میتونست بخوای ازش که بره و چند سال بعد تو میمونی و پشیمونی و برای هیچ کی مهم نیست شرایطط

کاملا واضح بی تعارف بهش بگو که درکش میکنی و شرایطت اینه ی مدت نیاد و اگه میاد بره اتاق مادرتم بره اونجا صحبت کنن که صدا اذیتت نکنخه

هر چند اینکارا رو مادرت باید به خاطرت میکرد 

البته همه اینا در صورتی هست که واقعا درس میخونی 

اینو🦊دوسش دارم زیاد استفاده میکنم :) ناشناس👇https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698

ببین کنکور که قبول نشی و آینده ت که خراب بشه همه میگن خودت خواستی میتونست بخوای ازش که بره و چند سال ...

من واقعا دارم درس میخونم و کسی درکم نمیکنه💔❤️