2777
2789
عنوان

خالم هرروز خونمونه خسته شدم😐❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 51 پست
سرکاری چیزی نمیره؟ چرا میاد خونه شما؟

سرکار ن

میاد خونه ما جهت ایجاد مزاحمت برا منه بدبخت 

حالیش نیس من کنکوریم

داماد داریم 

مامانم شاغله

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاملا درک میکنم چون خودم کسی میاد اصلا راحت نیستم، احتمالا مامان و بابت توی رودواسی هستن و زیادی ...

اره دقیقا اینطوریه

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

بهش بفهمون که خوشحال نیستی از بودنش..وقتی میاد برو تو اتاق فقط برا شام و نهار بیا بیرون حرفم نزن باه ...

منه بدبخت همش آوارم کتابخونه😭😭

مگه میشه یه نفر اضافه بیاد تو خونه وبه افراد خونه ربط نداشته باش بعضیا عجیبن

همین دیگه🤣🤣

ببین من اینجوری بودم که من نمیرم اونم ببینه من نمیرم میفهمه نمیخوام رفت و امد کنم نمیاد اما هی اومد ...

وایی🤣🤣اخه شهرستانه ما نمیتونیم بریم کار و درس و شغل و...

بیزارم از مهمون نهایت یک وعده خداصبرت بده

خوشبحال خودم ک حتی عیدهای خونه خواهرام نمیرم مزاحم نمیشم حتی برا ۵ دقیقه مخصوصا وقتی شوهر سابقم فوت شد و بچمو گرفتن چون دوروز راه بود فاصله شهر ما تا شهر خانواده شوهر سابقم و حالم همیشه خراب بود و نیاز داشتم کسی کنارم باشه یا درکم کنه و خیلی بدبختیای دیگ  باااازززمممم هیییچچچ جا خونه هیچکدوم از خواهرام برا لحظه ای نرفتم بمونم....حالا خواهرام شوهراشون مولتی پولدارن و مشکل اقتصادی هم ندارن حتی  ولی من خونه هیچکدومشون نمی‌رفتم الانم ک شوهر دوم دارم نمیرم اصصصلاااااا چون فقطططط خونه خودم راحتم و آزادم و مستقل حتی اگ دکتر هم برم شبم سنگ بباره از دکتر مستقیم برمیگردم شهر خودم ک ۵ ساعت فاصلست 

.

سرچی نق میزنه؟

غذا میوه رختخواب دمای خونه دسشویی حمام همه چی

خوشبحال خودم ک حتی عیدهای خونه خواهرام نمیرم مزاحم نمیشم حتی برا ۵ دقیقه مخصوصا وقتی شوهر سابقم فوت ...

همه این درک و شعور رو ندارن عزیزم

فاز اینایی ک میگن به تو ربطی نداره رو درک نمیکنمبه هرحال ادم راحت نیست

بهش بگو خاله من درس دارم میشه من برم خونه شما تایمی که اینجایی؟

برو اونجا بمون هی برو تا خسته شه اونم😂

اونجا رفتی برو اتاق درو ببند و درسات بخون مثل کتابخونه

ولی بعد کنکورت جبران کن براش گناه داره حتما فقط پناهش و جایی که اروم میشه خونه شماست 

اینو🦊دوسش دارم زیاد استفاده میکنم :) ناشناس👇https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698