2777
2789

مخصوصا خانواده من خیلی داغونن 

مشکل روانی دارن هیچ جوره پشتیبانم نیستن ک هیچ جلو پیشرفتمم میگیرنن 

ولی خب من پول ی خونه رو ندارم ک بتونم رهن کنم الن 23سالمه حس میکنم اگه از 18سالگی کلا خونه رو ترک میکردم و میرفتم دنبال هدفام خیلی موفق تر بودم ولی خودمم جسارتشو نداشتم وقتی پیش خانواده ای شاید جای نرم واسه خوابو غذای گرم واسه خوردن داشته باشی ولی مهم ترین چیز ک سلامت روانه ازت گرفته میشه😭

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
عزیزم همه ما دوست داریم ریخت خانوادمون و از یه سنی دیگ نبینیم سرکار میری مستقلی؟؟ اگر نه حتمااااا سر ...

اره از 18سالگی از نظرمالی ی قرونم نگرفتم از خانوادم ولی حقوقم اونقدری کفاف نمیده ک مستقل بشم 

شرایط زندگیم خیلی بده مامانم افسرده و از نظرروانی مشکلداره ی کم بابام هم چندین سال زن دوم گرفته هروقت بازنش قهر میکنع میاد خونه ما همیشه باهم دعوا داریم ای کاش مرد خوب تو زندگیم پیدا میشد میرفتم ازاین خراب شده

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره از 18سالگی از نظرمالی ی قرونم نگرفتم از خانوادم ولی حقوقم اونقدری کفاف نمیده ک مستقل بشم شرایط ز ...

یه چیزیو بگم تا بدونی قرار نیست یه شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد سراغت زندگیت درست یشه 

فقط خودتی خودت 

تا میتونی کار کن مستقل شو بیمه کن کم کم جدا شو 

ی حرفه در کنارش تخصصی یاد بگیر 

یه چیزیو بگم تا بدونی قرار نیست یه شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد سراغت زندگیت درست یشه فقط خودتی خود ...

اره متاسفانه فقط خودمون میتونیم نجات دهنده خودمون باشیم🤍❤