جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من زن داداش ندارم ولی بعنوان عروس اینکارو نمیکنم. هرچی غر دارم به شوهرم میزنم. نهایت نتونم خودمو کنترل کنم با مادرم یا خواهرم درد و دل کنم که اونم کم پیش میاد خیلی از رابطمون به اونا چیزی نمیگم که دیدشون عوض نشه
سعی کنین مشکلاتتون رو با هم با حرف زدن حل کنید نه دعوا .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
یا خدا. باهاش درگیر نشو هر چی گفت بگو باشه حق با توه بخدا ارزش نداره آبروتو ببره. عروس یکی از فامیل هامون اینقد این کار کرد بیچاره خواهرشوهر هاش زندگیشون خراب شد با آدم حسابی ازدواج نکردن
نه دعوا نمیکنم،رفت و آمد نمیکنم،خواهرشوهرام هم به خانوادم توهین کردن،کلمه ای از دهنم درنیومد،ارتباطمو قطع کردم،مادرشون مرد،پامو نزاشتم،در آرامش انتقام سرد میگیرم.