2777
2789

یکم ببخشید گشاد هستم و وقت نمی‌ذارم ولی استعدادم تو یادگیری زبان خوبه الان موندم چی یاد بگیرم ، بنظرتون انگلیسی خوبه ؟ در حد مبتدی بلدم یا برم یه زبان دیگه یاد بگیرم از اول انگلیسی قبلا چندبار کار کردم راه هم افتادم ولی وسط راه ادامه ندادم ، الان بعد چندسال باز می‌خوام شروع کنم شما چی پیشنهاد میکنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367535119]مرسی عزیزم ❤️ [/QUOمنم دوست دارم انگلیسی یاد بگیرم شما چطوری میخوندی ؟

من روشی که استفاده میکردم این بود فیلم می دیدم (یه فیلم رو چند بار میدیدم ) با زیرنویس انگلیسی یبار از اول تا آخر نگاه میکردم و لغاتی که بلد نبودم یادداشت میکردم بعد هی چند بار نگاه کردم تا معنی تمام لغات یاد گرفتم (اینو یه آقایی تو یوتیوب گفت خودش باب اسفنجی پیشنهاد داد ولی زیاد خوشم نیومد ، روش های دیگه که گفت خواندن کتاب انگلیسی و حرف زدن جلوی آینه و فکر کردن به انگلیسی ، به هرچی فک میکنی معادل انگلیسیش رو پیدا کن