2777
2789
عنوان

مکران کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 67 پست

پس همش تقصیر تو بوده اسی؟؟؟

بیا مملکت خراب شد🤨🤨🤣🤣🤣

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

تا ۳۰ یا ۴۰ سال عملی نمیشه اگرم بشه بازم تهران مهم ترین شهر ایرانه الان مهم ترین شهر ترکیه استانبوله در حالی که پایتخت آنکارا هست یا آمریکا واشنگتن پایتخت مهم ترین شهر نیوریک

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا قصدشون هست ترکیب جمعیتی اون ناحیه رو تغییربدن و فارس ها و شیعه ها رو بیشتر کنن برای امنیت بب ...

خب اینکه بدتر میشه 

میشه مثل پاکستان 

هر روز علیه هم تیر و تفنگ پرتاب میکنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

احتمالا قصدشون هست ترکیب جمعیتی اون ناحیه رو تغییربدن و فارس ها و شیعه ها رو بیشتر کنن برای امنیت بب ...

راه های دیگه ای هم هست مثلا به اونجا امکانات بدن و اشتغال زایی زیاد تا مردم برن اونجا نه اینکه پایتخت شه 😓

یادمه بعد از زلزله بم میگفتن تهران رو گسله باید پایتختو جابجا کرد اونموقع میگفتن دلیجان گزینه مناسبیه اگر اسمشو اشتباه نکنم ولی عملا اتفاقی نیوفتاد اینم مثل اون چیزی نمیشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

هروقت آب و برق مجانی شد پایتختم عوض میشه..

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
نظرت درسته

بله و اگه  تاریخ خونده باشن مسئولین میدونن که یکی از دلایل شکست سپاه ساسانی از اعراب تازی این بود که پایتخت پرآوازه ایران یعنی تیسفون شهری مرزی بود 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
واسه امکانات ،کار شوهرم هم افتاده اونجا البته خودش نخواسته ،واسه تحصیلات بچه ها هم خوبه

اسی خواهشن تصمیمت رو عوض کن نیا، با اومدنت چند میلیون نفرم از پایتخت نشینی بی بهره میکنی، بشین سر جات معادلات کشوری رو هم بهم نزن، لطفا🤣

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

اصلا چرا باید پایتخت و همیشه عوض کنن؟ نمیشه همینطوری به بقیه شهر های ایران رسیدگی کنن؟؟

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

سیستان بلوچستان ‌.

شهری قابلیت پایتختی داره که جمعیت زیاد داشته باشه +بیمارستان های زیاد و دانشگاه و .... .

اگرم بشه یا اصفهان میشه یا مشهد.

بعدشم مگه تهران چه عیبی داره؟

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

یادمه بعد از زلزله بم میگفتن تهران رو گسله باید پایتختو جابجا کرد اونموقع میگفتن دلیجان گزینه مناسبی ...

حدود سی ساله که برای جابجایی پایتخت دارن نقشه میکشن

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
نه ایران مثل پاکستان نیست . نگران نباش

منم نگفتم که مثل هم هستن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

راه های دیگه ای هم هست مثلا به اونجا امکانات بدن و اشتغال زایی زیاد تا مردم برن اونجا نه اینکه پایتخ ...

مردم هبچ جوره الکی نمیرن اونجا آب و هوا افتضاحه 

اصلا نمیره هیچ کسی خدمت سربازی همسرم اونجا بود میگه هواش خیلی بده فقط یکی پو ماه از سال قابل تحمله

.