2777
2789
عنوان

مکران کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 67 پست
یعنی تهران پایتخت میمونه مکران میشه کمکی؟

نه مکران میشه پایتخت رسمی ایران 

ولی شهر مهم تهرانه 

مثلا مهمان های خارجی و وزارت خانه ها و ...تهران میمونه احتمالا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مکران تنها بند بین المللی ایرانه...

در صورتی که همه جای دنیا بنادر بزرگترین شهر ها رو داره 

سیستان و بلوچستان محرومترین استان ایرانه 

واقعا جای تأسفه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
عزیزم مکران به همون شهر های چابهار و کنارک سواحل دریای عمان میگن👌

ولی اینا میگفتن فک کنم برن هرمزگان، 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
عزیزم مکران به همون شهر های چابهار و کنارک سواحل دریای عمان میگن👌

آهان . پس احتمالا بشه ی استان ب اسم مکران

ب نظر من ک اشکالی نداره پاستخت بره اونجا 

این همه کشور پایتخت بندری و ساحلی دارن 

ورا ما باید بترسیم 

ارتشمون هم قویه 

اتفاقا تعامل با اون منطقه از کشور هم بیشتر بشه امکانات بیشتر بشه خیلی هم خوب میشه

.

مکران تنها بند بین المللی ایرانه...در صورتی که همه جای دنیا بنادر بزرگترین شهر ها رو داره سیستان و ب ...

درسته حقه ک استان سیستان اینقدر امکانات بدن خوشگل ش  کنن ک مردمش راضی باشن فکر تجزیه طلبان هم بهش نرسه دیگه 

متاسفانه ب شهرای جنوب نمی‌رسن منم بچه خوزستانم

.

درسته حقه ک استان سیستان اینقدر امکانات بدن خوشگل ش کنن ک مردمش راضی باشن فکر تجزیه طلبان هم بهش نر ...

دقیقاااا 

تجزیه طلبی وجود نداره اگه برسن بهشون 

کلا خلیج فارس همه شهراش محرومن 

خود خوزستان منبع ثروت ولی سهم مردم ناچیزه ، چیزی هم میگی

بعد میان میگن ما به مردم جنوب هم کمک میکنیم 😂😂😂😂

آخه اشغال ها شهری که کنار ساحل باشه پر نعمته کمتر دزدی کنین کمی برسین بهشون نیاز به کمک شما گدا صفت ها نداره

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....