2777
2789
عنوان

مکران کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا کنه فعلا که هر چی می گن دارن عملی می کنن اینقدر تغییر یهویی وحشتناکه

نه بابا 

احمدی نژاد نیمدونم سنت قد میده یا نه ، ولی چند سال مارو با همین حرف ها سرگرم کرد تهش گفت اصلا ممکن نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نمیشه چون لب مرزه از لحاظ جغرافیایی موقعیتش برا پایتخت شدن اوکی نیست

آره ،ولی نمی دونم اونی که این ماجرا مطرح کرده فازش چی بوده ؟حتما می خوان خواص رو انتقال بدن اونجا تا آلودگی هوا اذیتشون نکنه وگرنه نمیشه یه دفعه تهران رو تعطیل کرد که

سیستان و بلوچستان استان خوبیه و مردم خوبیم داره 

ولی کلا پایتخت یک کشور نباید نزدیک به مرز اون کشور باشه 

باید توی قلب یا وسط اراضی اون کشور باشه این نظر منه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
عجب 🙄اونجا که اصلا خوب نیست کنار مرز هست و اصلا واز وسط کشور خیلی فاصله داره 😓به نظرم عاقلانه ترین ...

احتمالا قصدشون هست ترکیب جمعیتی اون ناحیه رو تغییربدن و فارس ها و شیعه ها رو بیشتر کنن برای امنیت ببشتر و کنترل بهتر گروه های تروریستی 

.

سیستان و بلوچستان استان خوبیه و مردم خوبیم داره ولی کلا پایتخت یک کشور نباید نزدیک به مرز اون کشور ب ...

نظرت درسته

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
حالا یه حرفی زد اون وزیره چیه😂😂😂😂خانومهک میگفت مکران مثلا گزینه ستحساب کن کل دم و تشکیلات رو بای ...

البته انتقال پایتخت اقتصادی منظورشونه 

نه اینکه همه ادارات و وزارت خونه هارو منتقل کنند

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎