2777
2789
عنوان

تو دوراهی سختی گیر کردم

41 بازدید | 6 پست

یه ته مونده ای تو حسابم هست ولی ماهیانم ۵۰۰ تومنه

یه ساعت دیدم خوشم اومده ۳۵۰ تومنه

ولی ازونورم به اون ۵۰۰ تومن نیاز دارم وسایلایم تموم شده مثه قهوه و کرم و دارو و کادوی روز پدر و...

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
ساعتو میشه ماه بعد خریدوسایل ضروری تو لیست کن سه تای اولو

تموم میشه ظرفیتش خوشگل بود

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب از ماهای قبلت هیچی پس انداز نکردی؟همیشه در حد پنجاه تومن صد تومن هرماه پس انداز کن واسه اینجور مو ...

۴۵۰ فک کنم هست تو کارتم 

با اون بدم بخرم؟

بخاطر خریدای دیگم میگم پول کم نیاد چون این ۵۰۰ تومنی که میخوام بگیرم مال تا اخر بهمنه

۴۵۰ فک کنم هست تو کارتم با اون بدم بخرم؟بخاطر خریدای دیگم میگم پول کم نیاد چون این ۵۰۰ تومنی که میخو ...

من جای تو بودم اولویت بندی میکردم صروریامو میخریدم ببینم چقدر میمونه بعد

من جای تو بودم اولویت بندی میکردم صروریامو میخریدم ببینم چقدر میمونه بعد

ممنونم از راهنماییتون

اره باید یاد بگیرم مدیریت پولو وگرنه اینجوری نمیشه