2777
2789
عنوان

فاز این پسره چیه😂

57 بازدید | 7 پست

بچه ها یه پسری هس تقریبا یه هفتس فالوم کرده بعد اومد استوریمو ریپلای کرد دیگ شروع کرد به حرف زدن و اینا بعد برگشت گف دوست دارمو فلان😐منم گفتم شما عادت دارین به کسی که دو روز نشده شناختیش بگی دوست دارم؟ گف نه ولی خب اشنا میشیم دیگ بعد من گفتم من قصد رابطه رفتن ندارم اصلا بعد رابطه برا من خیلی مهمه آدمی نیستم که الکی الکی با یکی وارد رابطه بشم و فلان ترجیح میدم اول همو بشناسیم بعد اونم گف  اوکیه من حلش میکنم منم گفتم باشه بعد از اون به بعد دیگ حضورش خیلی کم رنگ شد پیام میده جوابشو میدم میره ۸ ساعت دیگ میاد جواب میده😂تریاک میزنه؟😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم بگم رفتم فالووینگاشو نگا کردم پسره به جز من و دوتا دختر دیگ دیگ دختر دیگ ای فالو نداره همشون پسرو پیجای کاریه

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
عشق ساعتی🤣😔با کمک مستی😂🍷

آره خدایی اصلا اگه نمیگفت دوست دارم شاید مثلا در طول زمان ازش خوشم میومد وقتی اینو گف دیگ کلا برام تموم شد از چشمم کامل افتاد😂الان با خودش فک کرده بزار اینو بگم مخشو بزنم ولی دقیقا برعکسش شد😂

میخواد بهت محل نده که جذبش بشی😂😂واقعا بعضی از پشرا فک کردن کین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای اصلا دارم از عشقش میمیرمممم الان انقد که جذبش شدم اصلا همون موقع که گف دوست دارم گفتم این شوهر آیندمههه پدر بچه هامههه🤣🤣

بعد وقتی میگی پسرا پرنسسن شاکی میشن که چرا به ما میگین پرنسس

خب بهش گفتی الکی نمیرم تو رابطه رفته پی کارش ، اصلا دیگه جوابشو نده

پس چرا مثل دیوونه ها هی میگه چه خبر چیکار میکنی راس میگی اصلا دیگ نباید جوابشو بدم