2777
2789
عنوان

ازم تقلب گرففف😭

182 بازدید | 26 پست

دانشجوام مراقبه بهم شک کرد اومد بالا سرم چن دیقه ای وایساد هی بهم نگاه میکرد بعد گف پاشو برو عقب تر بشین ک پاشدم نشستم عقب تقلبم بین برگه سوال و پاسخنامه بود تا نشستم برگمو برداشت تقلبو دید و برش داشت با عصبانیت بهم نگا کرد و رفت چرخ زد تو کلاس هیچی بهم نگف برگمم نگرفت ینی صورت جلسه میکنه بعدا؟یا کاری نمیکنه؟

شما تا حالا پیش اومده براتون اینجوری یا تو کلاستون؟

برگه رو پاره کدو یا نگه داشت

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسمت رو می دونست؟ 

شاید مراقب خوبی بوده گذشت کرده 

اگه گزارش بدن معدلت میاد پایین حتی ممکنه مشروط بشی

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

چه مراقب گیری بوده😐🤦🏻‍♀️

صورت جلسه میکنن متاسفانه دیگه.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

یبار از خودم گرفتن😂

رفتم پیش همونی ازم گرفته بود بهم گفت کاریت ندارم

بعد یه هفته ذیدم صورتجلسش کردن

رفتم انقد خواهش کردم پارش کرد نفرستادش جلسه🤣🤣بخیر گذشت

هیچوقت برگه رو نزارید بین برگه ها

بزارش بین پاهات 

آخه باید با برگه صورت جلسه کنه

برگه رو نگرفت ازت؟

اگر نگرفت و اسمتم نمی‌دونست چیزی نمیشه.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤