2777
2789

همون انفولانزاست که هر سال زمستونا میاد 

اینیکی تبش بیشتره 

ترس داره مگه سرماخوردگی؟؟ 

بیرون رفتنی ماسک بزن عزیزم اگه انقد نگرانی 

همش استرسه ب مردم وارد میکنن واگرنه هیچ چیز جدیدی نیست 

بخدا دیگه دیوونه شدیمچرا خدا هیچ کاری نمیکنهاین چه وضعه شدیم موش آزمایشگاهیکاش دنیا تموم بشه

متاسفانه تعطلات سال نو میلادی و سفرهای بین شهر و کشوری باعث پخش این ویروس شد 

از انجایی هم که حکومتها مقوامت میکنند در انتشار این اخبار و میزارن همه درگیر بشن بعد بگن مراقب باشید 

ما یهو با یک موج مواجه میشیم

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون انفولانزاست که هر سال زمستونا میاد اینیکی تبش بیشتره ترس داره مگه سرماخوردگی؟؟ بیرون رفتنی ماسک ...

دقیقا 

فقط ممکنه درگیری تو شش ایجاد کنه به همین خاطر میگن سریع برید دکتر

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

منم باردارم این ویروس رو دخترم از مدرسه اورد لامصب ده برابر کرونا بدتره دارو که نمیتونستم بخورم یک ماه تو خونه افتادم دخترمو چهار بار بردم دکتر تا خوب شد خدا به هممون رحم کنه باز معلوم نیست چی ساختن انداختن به جون مردم 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر شکر ملت آگاه شدن 🤩🤩😍

فقط و فقط فقط میخان ملت رو بترسونه که دلار ۸۶ هزارتومنی رو فراموش کنیم این ویروس ۲۵ ساله که هست سازمان بهداشت جهانی هم همینو گفته نترسید تاحالا صد بار باهمین ویروس مریض شدیم خودمون خبر نداریم 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

ببین من ۹ ماه بارداریم به خاطر تهوع از خونه بیرون نمیرفتم خودمو با کتاب خوندن و فیلم دیدن سرگرم میکردم الان دخترم سه ماهشه بعد از یکسال شب یلدا رفتیم بیرون بچم به قدری مریض شد که میخواستن بیمارستان بستریش کنن 

همش میگم کاش نمیرفتم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
اتفاقا بود هم مرگ بود هم سرطان هم نازاییخیلی هم زیاد بود الان هر چی میشه میگن مقص واکسنه بدون هیچ تح ...

احسنت

مثلا طرف جد اندر جد دیابت ارثی دارن 

بعد میگه دیابتم به خاطر واکسنه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ببین من ۹ ماه بارداریم به خاطر تهوع از خونه بیرون نمیرفتم خودمو با کتاب خوندن و فیلم دیدن سرگرم میکر ...

البته خونه پدرشوهرم رفتیم اونجا بچه ها فامیل که خب مدرسه هم میرن مریض بودن بچم ازشون گرفت بهش اسپری دادن باید بزنم بعد از هر اسپری به قدری گریه میکنم که حالی برام نمیمونه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
وای علائمش چی بود خداروشکر که خوب شدی چند هفته ای

امروز شدم ۱۷ هفته

سرفه های وحشتناک

حالت تهوع

عفونت شدید که زد به گوشم

الان یکیش کاملا کیپ هست یکیشم کلا نمیشنوه

نمیدونم پردش پاره شده یا چی

عصری نوبت ساکشن گوش دارم

الان ۱۰ روزی هست که گوشم اینطور شده خدا کنه خوب بشه زودتر

بخدا دیگه دیوونه شدیمچرا خدا هیچ کاری نمیکنهاین چه وضعه شدیم موش آزمایشگاهیکاش دنیا تموم بشه

خداکنه واقعا هممون خسته شدیم از دستشون واقعا خداکنه ی اتفاقی کوفتی بیفته تو این کشور بی در پیکر راحت شیم

از موش ازمایشگاهی هم بدتر شدیم والا