جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم باردارم این ویروس رو دخترم از مدرسه اورد لامصب ده برابر کرونا بدتره دارو که نمیتونستم بخورم یک ماه تو خونه افتادم دخترمو چهار بار بردم دکتر تا خوب شد خدا به هممون رحم کنه باز معلوم نیست چی ساختن انداختن به جون مردم
فقط و فقط فقط میخان ملت رو بترسونه که دلار ۸۶ هزارتومنی رو فراموش کنیم این ویروس ۲۵ ساله که هست سازمان بهداشت جهانی هم همینو گفته نترسید تاحالا صد بار باهمین ویروس مریض شدیم خودمون خبر نداریم
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
ببین من ۹ ماه بارداریم به خاطر تهوع از خونه بیرون نمیرفتم خودمو با کتاب خوندن و فیلم دیدن سرگرم میکردم الان دخترم سه ماهشه بعد از یکسال شب یلدا رفتیم بیرون بچم به قدری مریض شد که میخواستن بیمارستان بستریش کنن
همش میگم کاش نمیرفتم
شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ما را به سخت جانی خود این گمان نبود
ببین من ۹ ماه بارداریم به خاطر تهوع از خونه بیرون نمیرفتم خودمو با کتاب خوندن و فیلم دیدن سرگرم میکر ...
البته خونه پدرشوهرم رفتیم اونجا بچه ها فامیل که خب مدرسه هم میرن مریض بودن بچم ازشون گرفت بهش اسپری دادن باید بزنم بعد از هر اسپری به قدری گریه میکنم که حالی برام نمیمونه
شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ما را به سخت جانی خود این گمان نبود