2777
2789
عنوان

چرا همچنان باید زن کتک بخوره از همسرش یک تریبون ازاد🎤

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 137 پست
هر آدمی باید از خودش دفاع کنهنه اینکه بشینه کتک بخوره و الکی ناله کنه

چجوری دفاع کنه؟؟؟

کجا برهههه

نمیگن بی حیاس؟؟

نمیگن هار شده؟؟؟؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بعضی زنا واسشون عادیه.یه بار یه خانومی میگفت برادرشوهرم همچین زنشو کتک زد که شوهر من تا حالا منو او ...

خاک دو عالم تو سر خانواده اون مرد

که اینجوری بزرگشون کردن😤

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مستقل هستم و نیازی به احدی ندارم شما هم راحت رو زندگی بقیه و شخصیت دیگران و نیازهاشون نظر نده مرد ...

پس نظرتون چیه

اینکه یه زن چون حامی نداره بشینه کتک بخوره؟

شما برای دفاع از خودت و حقت نیاز به هیچکس نداری

ولی کسی که ترسو باشه و عزت نفس نداشته باشه

خودشو محتاج مرد ببینه هیچوقت سراغ این نمیره

که اصن ببینه دفاع کردن از حق خودشه چیجوریه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

کسی که فقط منتظر کمک‌ از بیرون باشه تا اخرش هیچ‌تغییر مثبتی براش اتفاق نمیافته تا وقتی خودت کاری نکن ...

توانایی همه شبیه به هم نیست ما به خانواده هامون وابسته ایم شرایط خانوادگی مجبورمون میکنه خیلی از کارهایی که دوست نداریم انجام بدیم زندگی برای همه یکسان نیست زندگی هرکسی براش یک درسی داره تا اون درس رو یادنگیری پاس نمیشه و نمیشه کسی و زندگیش رو قضاوت کرد

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
خیلیا هم که کتک خوردن واسشون مثل نقل و نبات شده😑واسشون خیلی عادیه و راحت سکوت میکنن ادامه میدن

دقیقا

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بنظرم تا حد زیادی به خود زن بستگی داره ببخشید که اینو میگم قصد توهین به کسیو‌ ندارم صرفا دارم نظر شخ ...

احسنتتتتتتتتتتت👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

خدا عزیزتون کنه👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

عاااالی بود💙👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

هزارتا لایک❤️❤️❤️❤️❤️

همینه 

همینه

زن ترس داره

خ‌ب چرا نمیتونه بره؟؟سوال من همینه؟؟چرا میترسه زندگیش خراب بشه؟؟؟خانواده پس چی؟ پدر و مادر؟؟اصلا حرف ...

خب دیگه فرهنگ ها متفاوته 

یه سری پدر و مادرشون پشتشون نیست مجبورا

یه سری پدر و مادر ندارن 

یه سری هم همه چیز اوکیه فقط به خاطر اینکه پدر و مادرشون ناراحت نشن نمیرن 

میدونی قانون ما پشتمونه 

مشکل از فرهنگمونه 

ما به عنوان نسل بعدی باید بچه هامون رو درست تربیت کنیم 

مادری که الان خودش بچه اشو کتک میزنه قطعا اون بچه هم در آینده زنشو کتک میزنه 

ما باید به بچه هامون یاد بدیم که زدن کار حیوونه نه انسان

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

پس نظرتون چیهاینکه یه زن چون حامی نداره بشینه کتک بخوره؟شما برای دفاع از خودت و حقت نیاز به هیچکس ند ...

نظر من موندن و کتک خوردن نیست بالای همین پست رو بخون شاید متوجه تفکر من شدی

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
زنی که برای بار دوم کتک میخورهزنیه که خودشو لایق کتک خوردن می‌دونه.💚

خوب‌ کسی حمایتش میکنه بنظرتون ؟ 

اون بدبخت ترس داره

بقول یه کاربر عزیز قانون رو نمیشناسه

چجوری دفاع کنه؟؟؟کجا برههههنمیگن بی حیاس؟؟نمیگن هار شده؟؟؟؟

چرا کسی که میخواد از خودش دفاع کنه

باید از نظر بقیه هار و بی حیا باشه🙄

اگه بخوای زندگیتو طبق حرف و نگاه اطرافیان پیش ببری

باید همیشه تو همون جهنم بمونی. دهن مردم همیشه بازه

درسته قانون عادلانه ای نداریم و بیشتر به نفع مرده

اما هیچوقت موافق کتک خوردن زن نیست و اگه

خانومی قانونی پیگیری کنه قطعا رسیدگی میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

توانایی همه شبیه به هم نیست ما به خانواده هامون وابسته ایم شرایط خانوادگی مجبورمون میکنه خیلی از کار ...

درسته موافقم منم قضد قضاوت کسیو‌ندارم‌همه حرفی که میخوام بزنم اینه که تا کسی خودش واقعا نخواد تغییری براش اتفاق نمیافته همون جمله کلیشه ای که خدا میگه از تو حرکت از من برکت !!

درسته موافقم منم قضد قضاوت کسیو‌ندارم‌همه حرفی که میخوام بزنم اینه که تا کسی خودش واقعا نخواد تغییری ...

من از زندگی سه تا چیز یادگرفتم قضاوت نکنم فقط خودمو خدارو دارم هر اتفاقی یه درسی داره تا یادش نگیری چرخه ادامه داره

بنظرم تا حد زیادی به خود زن بستگی داره ببخشید که اینو میگم قصد توهین به کسیو‌ ندارم صرفا دارم نظر شخ ...

یه تعداد زیادی از خانومای اینجا معتقدن زنی که شاغله

حمالی میکنه و چون نیازمنده میره سرکار😏

اونوقت اگه همون زنو فردا از خونه شوهرش بیرون کنن

هییییچی از خودش نداره که بخواد کاری بکنه

اونموقع میفهمه استقلال مالی و شخصیتی یعنی چی

خود خانوما نقش پررنگی تو مسائل علیه زنا دارن

والا همین چند روز پیش تو پربازدیدا شوهر استارتر با دسته جارو برقی زده بود تو سر استارتر چند نفر اومد ...

تربیت 👌🏻👌🏻

مهمترین رکن برای ادامه حیات👌🏻💙

کسی که فقط منتظر کمک‌ از بیرون باشه تا اخرش هیچ‌تغییر مثبتی براش اتفاق نمیافته تا وقتی خودت کاری نکن ...

دقیقا حرف منم همینه👌🏻👌🏻