2777
2789
عنوان

چرا همچنان باید زن کتک بخوره از همسرش یک تریبون ازاد🎤

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 137 پست
مهم‌اینه که برای توانمند شدنش کاری بکنه ببین من منکر تاثیر عوامل محیطی نیستم ولی نمیشه اینو بعنوان ب ...

تو شرایط مطلوب همه جور تزی میشه داد یه زن سرکوب شده کتک خورده خشمگین و داغون که حالا مریض شده و حتی نمیتونه سرپا وایسه بجز اینکه یکی بجز خودش بهش کمک کنه و دستشو بگیره تا رشدکنه و جوانه بزنه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره میخواد تو شرایطش باشی تا بفهمی درضمن من شوهر ندارم

شما که واسه هر چیزی خودتو نیازمند مرد میبینی

معلومه تو همچین شرایطی نمیتونی کاری بکنی

وگرنه خیلی از خانوما دهن اون مردو سرویس میکنن

انقد راحت نپذیرید که چون زن هستین کاری از دستتون برنمیاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

دقیقا خوب گفتی

ای کاش از حق زن هم مثل خیییلییی چیزهای دیگه که دارن تو چششممون میکنن دفاع بشه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیزم اینجا فقط خانوما خودشون چشم پوشی میکنن وگرنه قانون پشتشونه توی خارج زنی که کتک میخوره معمولا م ...

قانون شما با ما فرق داره انگار 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
احسنت👌🏻بی حمایتی از همه طرف😔

نفسشون از جای گرم بلند میشه مت خودم یه سرسوزن حمایت نداشتم ۱۰ سال یپبه زور زندگی کردم جایی تو خونه بابام نداشتم مامانم از همه بدتر هرجا رو نگاه میکردم سیاهی بود من محکوم بودم به زندگی در یک زندان بی حصار تا خدا کمکم کرد و فرار کردم

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بله دخترانون رو ‌مثل دسته گل بزرگ میکنیم بعد یه عده ی که تربیت صحیح نشدن میاد و پژورده میکنن😔

فقط مثل دسته گل بزرگ کردن کافی نیست 

باید اولا اعتماد به نفس داشته باشن 

کار و شغل و‌منبع درامد داشته باشن 

که اگر خانواده هم ازشون حمایت نکرد خودشون بتونند زندگی مستقلی و شروع کنند 

نگران اوارگی و خرج شکم نباشن

اینجا چند نفرو دیدم که میگفتن کتکم میزنه ولی طلاق نمیگیرم دوسش دارم😂

خیلیا هم که کتک خوردن واسشون مثل نقل و نبات شده😑

واسشون خیلی عادیه و راحت سکوت میکنن ادامه میدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

عزیزم اینجا فقط خانوما خودشون چشم پوشی میکنن وگرنه قانون پشتشونه توی خارج زنی که کتک میخوره معمولا م ...

خ‌ب چرا نمیتونه بره؟؟

سوال من همینه؟؟

چرا میترسه زندگیش خراب بشه؟؟؟

خانواده پس چی؟ پدر و مادر؟؟

اصلا حرف خراب کردن زندگی نیست،! باشه زندگی بکنه ولی تعهد بگیره که تکرار نشه،

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

شما که واسه هر چیزی خودتو نیازمند مرد میبینیمعلومه تو همچین شرایطی نمیتونی کاری بکنیوگرنه خیلی از خا ...

من مستقل هستم و نیازی به احدی ندارم شما هم راحت رو زندگی بقیه و شخصیت دیگران و نیازهاشون نظر نده مردها و زنها بهم نیاز دارن این قانون طبیعت هست شما میخوای خلاف طبیعت حرکت کنی اوکی مشکلی نیست

دوستان واسه همه ادمای دنیا نمیشه یک نسخه پیچید.خانواده ی بیمار فرزند بیمار می پروراند.بعد اون فرزند ازدواج میکنه و باز خانواده بیمار جدیدی تشکیل میده.و توی همی خانواده ها بچه اگر سالم و باهوش هم باشه فردا روز یه معتاد ولگرد میشه.واسه همین درسته که سخته اما باید مادرا فداکاری کن و لااقل  واسه بچه هاشون خوب باشن تا لااقل نسلشون خراب نشه

جامعه ی زن ستیزفرهنگ پوستیدهمغزهای زنگ زدهکه تمام هوشو حواسش شده زیر شکم مرد

متاسفانه🤦🏼‍♀️

فرهنگ🙁

مدرسه

دانشگاه

کجا از زن حرف زدن😏

تو شرایط مطلوب همه جور تزی میشه داد یه زن سرکوب شده کتک خورده خشمگین و داغون که حالا مریض شده و حتی ...

کسی که فقط منتظر کمک‌ از بیرون باشه تا اخرش هیچ‌تغییر مثبتی براش اتفاق نمیافته تا وقتی خودت کاری نکنی خبری از جوانه زدن نیست اون‌خشم باید به سمت درست هدایت بشه چرا یه بار که کتک خورد نرفت شکایت کنه ؟ چرا انقد اون وضع رو تحمل کرد که کار بجایی برسه که دیگه نتونه رو پاش وایسه؟ نمیگم بدون کمک میشه همه کار کرد ولی تا وقتی خودت شروعش نکنی کسی نمیاد سمتت