2777
2789
عنوان

چرا همچنان باید زن کتک بخوره از همسرش یک تریبون ازاد🎤

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 137 پست
چون برای یک زن دشمنی بدتر از همجنس خودش نیست

پس دیگه از مردی که هففتتتتتاد پشت غریبه اس چه توقعی؟؟؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونه جنگه؟؟؟حرف دفاع و حملیت از زن هستش

وقتی اون اون زن خودش نمیخواد خودشو نجات بده کاری از کسی برنمیاد

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بنظرم تا حد زیادی به خود زن بستگی داره ببخشید که اینو میگم قصد توهین به کسیو‌ ندارم صرفا دارم نظر شخ ...

دقیقا درسته.دخترامونو طوری تربیت کنیم که تا قبل از استقلال مالی شوهر نخوان.و زیر بار حرف زور هم نرن و خودشونو کمتر از شوهرشون ندونن

والا همین چند روز پیش تو پربازدیدا شوهر استارتر با دسته جارو برقی زده بود تو سر استارتر چند نفر اومد ...

اره منم خوندم .متاسفانه آدم به بدبختی عادت میکنه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
مشکل از خودش نیست حمایت نداره

چرا زن حتما باید نیازمند کسی باشه؟

خودتونو ضعیف نشون میدین که به تنهایی نمیتونین هیچ کاری بکنین و حتما یکی دیگه باید نجاتتون بده

بارها دیدم خانومی به شدت کتک خورده

ولی حتی میترسه بره پزشک قانونی و شکایت کنه

حتما شکایت کردنم حمایت کردن میخواد🥴

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بنظرم تا حد زیادی به خود زن بستگی داره ببخشید که اینو میگم قصد توهین به کسیو‌ ندارم صرفا دارم نظر شخ ...

یه دختر وقتی زیر دست یک پدر دیکتاتور که نه اجازه ی درس نه کار بهش داده و فقط از دست بابا فرار کرده به امید زندگی بهتر چه غلطی میتونه بجز تحمل تا وقتی توانمند بشه؟

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
والا توی یه تاپیکی خانم گفته بود شوهرم منو زده خیلی ها گفتن نباید بذاری چرا گذاششتی بزنه تو هم بزن . ...

میدونی چرا چون از هیچ کجا حمایت نشدیم صدامون رو‌کسی نشنید همه گفتند عیبی نداره بشین زندگی کن، اونا هم وقیحتر شدن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چرا زن حتما باید نیازمند کسی باشه؟خودتونو ضعیف نشون میدین که به تنهایی نمیتونین هیچ کاری بکنین و حتم ...

آره میخواد تو شرایطش باشی تا بفهمی درضمن من شوهر ندارم

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
نه واقعا نه . هرچیزی هست 2 طرفه اس مگه زن از شوهر ناراضیه کتک میزنه؟ این قوانین رو خودمون جا انداختی ...

زورش برسه میزنه،  پول داشته باشه ازون خونه میزنه بیرون 

انکار از شرایط جامعه خبر ندارید .

دقیقا درسته.دخترامونو طوری تربیت کنیم که تا قبل از استقلال مالی شوهر نخوان.و زیر بار حرف زور هم نرن ...

ی چیزی میگین واسه خودتون

من زن مستقل دیدم با درآمد بالا نشسته پای زندگیش ب خاطر بچه ش

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
چرا زن حتما باید نیازمند کسی باشه؟خودتونو ضعیف نشون میدین که به تنهایی نمیتونین هیچ کاری بکنین و حتم ...

بله چون نمیتونه بعدش تو خیابون بخوابه .

چون انگار دوس دارن تحقیر شن وگرنه من بهم انگشت یکی بهم بخوره مادذ خواهرشو میارم جلو چشمش

یعنی شکایت میکنی؟؟

کاره خوبی میکنی،

باید مثل کوه پشت هم باشیم 

حتی کسی بهمون تو‌ نگه