2777
2789
عنوان

چرا همچنان باید زن کتک بخوره از همسرش یک تریبون ازاد🎤

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 137 پست

حتی با  همین قوانین زن ستیز هم میشه مردی که دستش هرز شده رو ادب کرد

مشکل این که خیلی از دخترها اینجا توانمند نمیشن بعد ازدواج کنن به همین دلیل مجبورن کتک بخورن توهین بشنون خیانت ببینند و ادامه بدن 

زنی که کتک میخوره مشکل از بی عرضه بودن خودشه

مشکل از خودش نیست حمایت نداره

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اینجا فقط خانوما خودشون چشم پوشی میکنن وگرنه قانون پشتشونه 

توی خارج زنی که کتک میخوره معمولا میره دادگاه و شکایت 

اینجا میگه نه اگه برم زندگیم بهم میخوره 

و الا اگه بره چوب میکنن تو آستین شوهرش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

باز تقصیر خود زنها شد

هر آدمی باید از خودش دفاع کنه

نه اینکه بشینه کتک بخوره و الکی ناله کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بعضی زنا واسشون عادیه.یه بار یه خانومی میگفت برادرشوهرم همچین زنشو  کتک زد که شوهر من تا حالا منو اونجوری کتک نزده.یعنی واسشون جا افتاده که یکی از حقوق شوهره و اگر زن کتک نخوره در حق شوهره کوتاهی شده

تو خونه ما مامانم بابام و نزنه بابام کار نداره 😂🦦

زنهای دیگه چی؟؟؟

چرا نمیتونن درست دفاع کنند از خودشون؟؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

به خدا توی یه تاپیکی همین بود . میگفتن مجبوریم چون بچه داریم چون خانواده حامی نداریم شما جای کسی نیس ...

خب راستم میگن ، وقتی حمایتی نباشه مجبوری بسازی و بسوزی

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

بنظرم تا حد زیادی به خود زن بستگی داره ببخشید که اینو میگم قصد توهین به کسیو‌ ندارم صرفا دارم نظر شخصیمو بگم امیدوارم کسی ناراحت نشه 

وقتی زنی مستقل باشه بتونه بدون نیاز به پدر و شوهر از پس زندگیش بربیاد به محض اینکه شوهره صداشو برد بالا میتونه جمع کنه بره ولی وقتی برای یه کرایه اسنپ وابسته به همون شوهر باشه دیگه شوهره خیالش راحته تو سرشم بزنه جایی نمیتونه بره از طرف دیگه اگاهی ما‌زنا نسبت به قوانین خیلی کمه اگه یه بار که کتک خورد بره سریع پزشکی قانونی و روال قانونی شکایتشو پیش ببره و درخواست دیه کنه در کنارش مهر و‌نفقه رو‌هم بذاره اجرا مرده انقد پر رو‌نمیشه درسته قانون پشت ما نیست ولی خودمونم زیادی خودمون رو دست کم میگیریم امروز دوره زنای قویه زن سنتی اگه گیر ادم نادرست بیافته کارش زاره 

زنی که برای بار دوم کتک میخوره

زنیه که خودشو لایق کتک خوردن می‌دونه.

💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب اونم شوخرشو کتک بزنه، چرا کاری نمیکنه مگه مازوخیسته

میدونه جنگه؟؟؟

حرف دفاع و حملیت از زن هستش

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

الان بعضی خانما میان میگن بهت خیلیم خوبه ما راضیم ، سیاه نمایی نکن

والا همین چند روز پیش تو پربازدیدا شوهر استارتر با دسته جارو برقی زده بود تو سر استارتر 

چند نفر اومدن گفتن شوهرت حق داشته نباید دخالت میکردی!!! 

فقط موندم اینا کجا و چطوری تربیت شدن

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤